Yalovada Oturanlar Acil Yardım ! :(
-
İyi geceler arkadaşlar ;
yalovadayım şu an ve bulunduğum yerdeçok düşük sinaylle beleş wireless çekio ve benim acil 2048 li felan güzel bi cafe bulmam lazım nerde vardır ? adres isim vsvs nedir yardımcı olursanız sevinirim..
-
iskeleyi biliyormusun? heykel var orda uğurmumcu kültür ve sanat şeesi var otarafa git ted var biraz daha gir içeri sağda flagment var sonra yol 3 e ayrılcak ordan sola devam et kristale doğru git sanal dünya var bu 3 cafede 2048 dir bağlantı tam yerini söyle ona göre başka kafede söylerim.
-
hocam dediğin yerlere yakınım çok.. caddede ev bosh bayii şok market feln war.. ama o heykeldekini gördüm sanki bugün. Notebookla gidecem varmıdır wireless ve elektrik prizi :d bide masa, yada koltuk feln :p
-
sanal dünyada olması gerek veya flagmette wireles bizim buralara lüx :)
blutootla istediğini atabilirsin pcye makinleri iyidir bu ikisinde ama wireles zor :P wierles istiyorsan sahile çık evlere biraz yaklaş yakalarsın bi tane hava soğuk üstünede bir şeyler al :)
oynama: galiba istanbul caddesindesin hmm bak şokun sırasında kırtasiye var köşede okul var (hehe o okul benim okulum :P) ordan sağa sahile doğru kıvrıl düm düz git git git git ztn solda karşı taraftaki son sokak bi bköşesinde bakkal gibi bir şey var bi köşesinde lokanta o sokağa kay hemen görürsün sanal dünyayı.
-
:D Abü ben sıcak die biliorm ama dışarsını nyse.. :D Ben foto makinasına atim resimleri ordan usb ile çekerim desktopa saol hocam :) allahhhhhh razı olsun :)
-
:):) Sesim geliyır mi? :):)
-
gold cafedeyim :)
-
yalowada takildigimiz zamanlar tem net cafeye takiliyoduk...
ama 2048 bn gormemistim hic bi yerde.
wireless de bulman biraz zor .
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
gold cafedeyim :)
-----------------------------
ulen okdar güzel cafeleri yazdım gide gide goldamı gittin :P püü