Yamaha Pacifica 012 Gitar Ölü Fiyatına Satılıktır
-
Şu anda üzerinde EMG81 manyetikler takılıdır, orjinal manyetikleri de paketinde durmaktadır ve ürünle beraber verilecektir.
Gitarın sıfır fiyatı 450-500TL arasındadır, manyetiğin sıfır fiyatı 200 liradır. Ben her ikisi için sadece 350 lira istiyorum. Gitarda ufak tefek çizikler dışında hiç bir sıkıntı yoktur. Ayrıca yanında 80 lira değerinde 10watt lık HIWATT marka amfiyi de hediye olarak vericem. Ankarada elden satmam mümkündür.
-
manyaki bunu yazdı
Şu anda üzerinde EMG81 manyetikler takılıdır, orjinal manyetikleri de paketinde durmaktadır ve ürünle beraber verilecektir.
Gitarın sıfır fiyatı 450-500TL arasındadır, manyetiğin sıfır fiyatı 200 liradır. Ben her ikisi için sadece 350 lira istiyorum. Gitarda ufak tefek çizikler dışında hiç bir sıkıntı yoktur. Ayrıca yanında 80 lira değerinde 10watt lık HIWATT marka amfiyi de hediye olarak vericem. Ankarada elden satmam mümkündür.
hocam 7-8 ay bekleyebilirsen alırım :) şaka bi yana hayırlı satışlar fiyat çok iyi
-
Teşekkür ediyorum paraya çok sıkıştığım için bu fiyattan satıyorum hocam üründe ufak tefek çizikler dışında bir sıkıntı yok
-
birkaç foto atsaydın daha yararlı olurdu gibime geldi
iyi satışlar
-
Hocam gitar şuan depoda duruyor inip foto almaya üşendim eğer ciddi birisi çıkarsa isteği üzerine eve çıkarıp fotolarını çekicem.
-
gitarın orjinal manyetiğini de veriyor musun hocam
-
WitchKing bunu yazdı
gitarın orjinal manyetiğini de veriyor musun hocam
Evet hocam kutusunda duruyor. İlk 1 sene kendi manyetiğini kullandım sonradan EMG81 i taktırdım. Alan kişi orjinal manyetik ile kullanacaksa zaten 100-120 liraya EMG81 i çok rahat satabilir gitar 250 lira civarına gelmiş oluyor, ama dediğim gibi ben paraya sıkıştığım için acele olması için bu fiyata satıyorum.
-
renk ney hocam ?
yine bi heves edip alasım var ama bilemedim şimdi
-
Kreyzi bunu yazdı
renk ney hocam ?
yine bi heves edip alasım var ama bilemedim şimdi
model budur hocam
manyaki tarafından 09/Ara/12 23:43 tarihinde düzenlenmiştir