Yamakasi(İstek)
-
sa müritler şimdi bir çogunuz yamakasi yi seyretmişinizdir ben oradaki bir müzigin adını arıyorum bu 3. soygunda bir doktorun evine giriyorlar banyoya filan saklanıyor resimin arkasında kasa var anahatarınıda herif kendine kolye yapmış :D işte sogunda çalan müzigi arıyorum adını bilen varsa paylaşa bilir mi ?
(not:mp3 paylaşmak yasak :D sadece adını ögrenmek istiyorum)
-
Not:mp3 olarak bulan varsa pm atsın :)
-
bilader o müziklerin yapımcısı suprême NTM dir.. onları kurcalarsan bulabilirsin..
ama bende bi şarkı var omu bilmiyorum..
ismide boss - yamakazi olmadı gece upload etmeye çalışırım... umarım dediğin şarkıdır.. filmi unuttumda.. :)
-
yoksa bu soygun filmimi
-
fılım super yanlımıyosam 2. de cekıldı bu fılmın
-
flim süper özellikle 1.si ben 2.yi pek sevmedim ama o dedigim sahnedeki müzik süper :D hatta bu dedigim sahnenin sonunda herif duş yaparken şarkıyı degiştiriyorlar herifin surat şeklini görmek istersiniz :D
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------bilader o müziklerin yapımcısı suprême NTM dir.. onları kurcalarsan bulabilirsin..
ama bende bi şarkı var omu bilmiyorum..
ismide boss - yamakazi olmadı gece upload etmeye çalışırım... umarım dediğin şarkıdır.. filmi unuttumda.. :)
-----------------------------işte hocam bu kasedi takıyorlar sonunda bu müzikden önce çalan bir müzik avrat söylüyo