Yamakasi(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler şimdi bir çogunuz yamakasi yi  seyretmişinizdir ben oradaki bir  müzigin adını arıyorum bu 3. soygunda bir doktorun evine giriyorlar banyoya filan saklanıyor resimin arkasında kasa var anahatarınıda herif kendine kolye yapmış :D işte sogunda çalan müzigi arıyorum adını bilen varsa paylaşa bilir mi ?

(not:mp3 paylaşmak yasak :D sadece adını ögrenmek istiyorum)

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Not:mp3 olarak bulan varsa pm atsın :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bilader o müziklerin yapımcısı  suprême NTM  dir.. onları kurcalarsan bulabilirsin..

ama bende bi şarkı var omu bilmiyorum.. 

ismide   boss - yamakazi            olmadı gece upload etmeye çalışırım...   umarım dediğin şarkıdır.. filmi unuttumda.. :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yoksa bu soygun filmimi

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    fılım super yanlımıyosam 2. de cekıldı bu fılmın

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    flim süper özellikle 1.si ben 2.yi pek sevmedim ama o dedigim sahnedeki müzik süper :D hatta bu dedigim sahnenin sonunda herif duş yaparken şarkıyı degiştiriyorlar herifin surat şeklini görmek istersiniz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

bilader o müziklerin yapımcısı  suprême NTM  dir.. onları kurcalarsan bulabilirsin..

ama bende bi şarkı var omu bilmiyorum.. 

ismide   boss - yamakazi            olmadı gece upload etmeye çalışırım...   umarım dediğin şarkıdır.. filmi unuttumda.. :)

-----------------------------

işte hocam bu kasedi takıyorlar sonunda bu müzikden önce çalan bir müzik avrat söylüyo 

Toplam Hit: 1379 Toplam Mesaj: 7