Yanan Harddiskten Bilgi Kurtarılması? -Acil-
-
arkadasımın bilgisayarındaki hdd de sirketle ilgili önemle bilgiler vardı,hdd yanmıs,bir şekilde bilgilerin kurtarılması gerekiyor bunu yapabilen bi şirket falan varmıdır yaptırabileceğimiz bir yer istanbulda?
not:konu acildir geyik,bir bardak su iç gibi mesajlara gerek yoktur
-
imzanda kendını övmüşsün hepimizin sana ihtiyacı warmıs ama .:D simdi senin bize ihtiyacin war :D sitede cok yayınlanmişdi 1 arat derim.
-
hocam çok pahalıya yapıyor yapanlar buzulun vardı öle bi olayı yani çok kazık giriyo ama chip dergisinde bununla ilgili bişeler vardı geçen hafta zira youtubede de hard disk veri kurtarma yolları nı ingilizce olarak aratırsan güzel şeyler çıkıyor en klişe şey katiyyen program kullanma ve aynı model marka bi hdd bul eğer yanmışsa altındaki kartı değiştirmeni öneririm
-
-
Hocam Bu İşle Uğraşan Elemanlar Var Ama Çok Paranı Alırllar Hemde Çok :)) İstanbul da topkapıda dakı blgısayarcılar yenıbosnaya gıttıler sanırım onlara bır uggra .. yaaparlar ama cok paranızı alırlar
-
benimde başıma geldi şöyle yaptım bozulan Hdd nin aynısından alıp üzerindeki kartı söktüm yanan yer elektronik kart oluyo genelde eğer PC yanmadıysa bire bir aynı model aldım bozuk kart ile yenisini deiştirdim çalışıyor
-
Lastsoldier bunu yazdı:
-----------------------------
benimde başıma geldi şöyle yaptım bozulan Hdd nin aynısından alıp üzerindeki kartı söktüm yanan yer elektronik kart oluyo genelde eğer PC yanmadıysa bire bir aynı model aldım bozuk kart ile yenisini deiştirdim çalışıyor
-----------------------------yine hortlatılan bi konu ve yine sen xD
-
konu eski ama soyle bir bilgi vereyim...harddisklerin genelde kartlari yanar ,ayni model ayni gb a sahip hdd alirsaniz yeni onun kartini yanan hdd kartiyla degistirip kullanabilirsiniz.
-
bilgiler önemliyse programla olcak iş değil bu işi pro. yapan şirketler var google da falan ararsan bulursun büyük ihtimalle ama baya bi parayı gözden çıkarman lazım.Aklında bulunsun bu şirketler mb başına para alırlar.yani geçmiş olsun
Toplam Hit: 1347 Toplam Mesaj: 9