Yandex Çalışıyor
-
Siteye metrica kurmuştum serverda problem var şu sıralar SMS geldi az önce erişemiyoruz diye.
İşte bunlar hep google analistik üstü hizmetler:)
webvisor özelliğinden hiç bahsetmiyorum bile sağır sultan duydu onu

-
adamlar geçensene piyasadaki pazarın %1 ne sahip oldukları için kutlama yapmıştı amk dedim %1 neki :)
adamlar hersene %1 artsak diye hesaplıyo sanırım :D
google türkiyeye çok yönelmiyor yandex türkiyedeki ışığı gördü ben ilk çıktığından beri yandex browser kullanıyorum
-
adsense olayını açmadı sanırım yandex türkiyeye onuda bi yapsa çok daha hızlı büyüyecek.
-
yandex reklamlar türkiye den kayıt almaya başladı fakat tercümesi daha bitmediği için resmi açılışı yapmadı.
yandex iyi güzel hoş güçlensin : ) aramada google dan iyisi yok bu zevengler niye türkiyeye eksik destek veriyor onu merak ediyorum ben.
uygun oldugu halde adsense hesabımı onaylamıyor
sorun olmadıgı halde paypal sorun cıkartıyor telefonda görüşüyorum çözemiyorlar
hepsine bir alternatif gelse güzel olur.
-
Ufak bir detaymış ama benimde hoşuma gitti.Yandex'in tüm servisleri güzelde çok ağır çalışıyorlar.Devlet dairesi gibiler.Metrica kurulu blogtaki yazıları 2 haftadır indexleyemediler.Google sanki beynimden geçenleri okuyormuş gibi sonuçlar çıkarıyor.
-
Citizen bunu yazdı
Ufak bir detaymış ama benimde hoşuma gitti.Yandex'in tüm servisleri güzelde çok ağır çalışıyorlar.Devlet dairesi gibiler.Metrica kurulu blogtaki yazıları 2 haftadır indexleyemediler.Google sanki beynimden geçenleri okuyormuş gibi sonuçlar çıkarıyor.
google son örümceği ile siteden çıkmıyor adeta