folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex Disk İdm İle Dosya İndirme Sorunu

Yandex Disk İdm İle Dosya İndirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler hayırlı akşamlar. 

İdm'nin son sürüm mevcut bilgisayarımda. Yandex disk bağlantısına tıkladığımda direk idm ile indirsin istiyorum ama chrome kendi içinde indiriyor. Bunun bir çözümü mevcutmudur ?

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Chrome içindeki İDM eklentisinde sıkıntı var. Nasıl düzeltildiğini hatırlayamadım. Kusura bakma..

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Konuyu hortlatcak ama benim başka bir sorum olacak Yandex den pdf dosyaları buldum yığınla. Bunları ben tek tek pdf değil de oraya atıldığı gibi dosya dosya indirmek istiyorum bir yolu var mı? bir de bunlar 210 gb tutuyor bunu daha hızlı indirmenin bir yolu var mı ?

Ne Mutlu Türk Doğana..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Konuyu hortlatcak ama benim başka bir sorum olacak Yandex den pdf dosyaları buldum yığınla. Bunları ben tek tek pdf değil de oraya atıldığı gibi dosya dosya indirmek istiyorum bir yolu var mı? bir de bunlar 210 gb tutuyor bunu daha hızlı indirmenin bir yolu var mı ?

Jdowloader ile indirebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1389 Toplam Mesaj: 4
idmyandexdisk