folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Yandex Disk Upload Sorunu. İp Mi Tutuyor?

Yandex Disk Upload Sorunu. İp Mi Tutuyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bugün öğlen okuldan başlatttım diske uploadı. akşama kadar bi dosyanın %80 civarında yükledi. evde tamamlarım diye kapattım. eve geldim tekrar başlattım uploadı ve dosya en baştan yüklenmeye başladı.

farklı ip den upload devam ettirildiği için olabilir mi?

ya da nedendir?

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kendi programıyla mı yükledin yoksa tarayıcıdan mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

kendi programıyla. tarayıcıdan yüklemede devam etmeyi desteklemiyor bildiğim kadarıyla.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O zaman ip uyumsuzluğu oldu sanırım.Keşke Winrar ile partlara bölseydin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

zaten bi dosya 4 parta bölmüştüm ve 4. part gidiyodu. :)

neyse baştan başladı artık %10 olmuş bile biter nasılsa..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Yandex Disk ilk çıktığında denemiştim programını kurmuştum. Upload yaparken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti. Başlattım. Bi baktım upload sıfırlanıp baştan başlamış. Yani ip değişmese bile baştan başlıyordu. Hala öylemi bilmiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı

Yandex Disk ilk çıktığında denemiştim programını kurmuştum. Upload yaparken bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti. Başlattım. Bi baktım upload sıfırlanıp baştan başlamış. Yani ip değişmese bile baştan başlıyordu. Hala öylemi bilmiyorum.

Benim bildiğim torrent mantığıyla çalışıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

dün akşam evde upload yaparken bi kaç kez durdurup yeniden başlattım sorun olmadı. sanırım ip ile ilgili.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İstersen şuradan bi yaz Yandex'e :

http://contact2.yandex.com.tr/default/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İstersen şuradan bi yaz Yandex'e :

http://contact2.yandex.com.tr/default/

tamam bakayım.

(bu sefer de ulen sen telif hakkı olan şeyleri yüklüyon deyip dosyaları silmesinler :)) )

Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 10