folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yandex Money Para Yükleme Hakkında Yardım

Yandex Money Para Yükleme Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Yadex money hesabıma web alışverişleri için kartımdan para yüklemek istiyorum ama her defasında hata alıyorum. Acaba yandex demi paypal gibi yabancı para alışverişini Türkiye'den kesti? Bu hizmeti kullanan arkadaşlar varsa açıklayabilir mi?

Banka ile konuşuyorum bazen sistemsel bu tarz hatalar olabilir tekrar deneyin diyor ama farklı bankalardan işlemde yapıyorum hesapta para olmasına ramen cebime onay şifresi geldiği halde ödeme yapmıyor. yandex money hata veriyor.

Sırf bu hesabı kullanabilmek için papara.com adresinden hesap açtım kart başvurusu yaptım sanal kart ekleyelim ondan belki ödeme yapar diye ama oda kart teslimi biraz uzayacak gibi. Hesap ödemesi yapmam içinde 5 dolarlık bir alışveriş yapmam için bana bu servisi aktif kullanan arkadaşlar varsa Wallet number numarama RUB le gönderim yapabilecek birileri varsa eft yada havale yapabilirim.

Şimdiden öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dostum,

sabah senle konuştuktan sonra denedim. ben de yandex money kartıma para yükleyemiyorum senin gibi

muhtemelen türkiyeden para giriş ve çıkışlarını durdurmuşlar.

hepimize geçmiş olsun.

DanLev tarafından 30/Tem/18 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1167 Toplam Mesaj: 2
yardım yandexmoney sanalkart destek ödeme