Yandex Turkiye Outlook Hatası
-
-
Ayni sorun bana da geldi.
Web den sorunsuz giriyor ama
-
Bende şimdi konu açsammı diye düşünüyordum. Kurumsal maillerde outlook şifre doğru olsada hata veriyor giriş yapmıyor. yandex mail web üzerinden giriş yapılıyor. ama adres satırının altında "settings cannot be accessed." diye bir uyarı var. sanırım bir bakım çalışması yapıyorlar yine. Nazar deydirdik valla firmalara okadar öve öve bitiremedik son günlerde yandexe de birşeyler olmaya başladı.
-
designerboyalee bunu yazdı
Bende şimdi konu açsammı diye düşünüyordum. Kurumsal maillerde outlook şifre doğru olsada hata veriyor giriş yapmıyor. yandex mail web üzerinden giriş yapılıyor. ama adres satırının altında "settings cannot be accessed." diye bir uyarı var. sanırım bir bakım çalışması yapıyorlar yine. Nazar deydirdik valla firmalara okadar öve öve bitiremedik son günlerde yandexe de birşeyler olmaya başladı.
bütün firmalar aramaya başladı. Hipoyu aradim bende. öve öve yapıyorduk korkutuyor artik
-
kafkavari bunu yazdıdesignerboyalee bunu yazdı
bütün firmalar aramaya başladı. Hipoyu aradim bende. öve öve yapıyorduk korkutuyor artik
Belamizi sikti son mevzu biliyorsun
-
Bugün benide sıkıntıya soktu..
geçenlerde yine maillerde problem olmuştu.
herkese yandex şöyle böyle iyi diye anlatıyırdum, son 1 aydır yaşattıkları endişe verici..
-
Herkese iyi haftalar yeni konu açmayayım diye hiponun konusundan devam ediyorum. yandexde yine aynı benzer sorun söz konusu sizde de problem varmı?
outlooktan atılan mailler karşı tarafa ulaşmıyor ama mailleri alıyoruz (imap)
Thunderbird alternatif programdan attığımız ve aldığımız maillerde gidiyor ve alıyor (imap)
gmail ve hotmail üzerinden bize gönderilen ve bizim gönderdiğimiz maillerde sorun yaşıyor karşı tarafa ve bize hiç bir şekilde ulaşmıyor. (imap)
şuan firmalar 5 firmaya mail atabiliyoruz ama 2 firmanın mailleri bize ulaşmıyor bizde yazamıyoruz diye dönüşler gelmeye başladı gmail ve hotmail bunlardan başlıcaları.
yandex nazara gelmeye başladı son günlerde.