Yandex'te Yazıyı Seslendirme
-
arkadaşlar ben genelde chrome, 2. tarayıcı olarakta firefox kullanırım. diğer herşeyde deneme amaçlı olarak ve +18 işlerde üvey evlat internet exploreri kullanırım (:
facebook'un candy crush oyunlarını bilirsiniz chrome baya bi yavaş açıyo. firefox idare ediyorda yandex diye bi tarayıcı daha vardı bunda bakayım nasıl falan karıştırırken tamam oyunlarda daha bi hızlı açılıyor. zannedersem javascript yada flash player ayarlarından halledilirde uğraşmak istemedim. yandex'i son 1 haftadır falan kullanıyorum karıştırırken bi yazıyı kopyalacam işte yazıyı seçtim sağ tıkladım çıkan menüde "seslendir" var tıkladım ingilizce aksanıyla seslendiriyor.
açıkçası ben böyle bişeyi hiç duymamışım bile. belki birilerinin işine yarayabilir.
-
text to speech
speech to text
kavramlarini arastir ajan, uzun bir suredir hayatimizda olan teknolojiler bunlar :)
-
end bunu yazdı
text to speech
speech to text
kavramlarini arastir ajan, uzun bir suredir hayatimizda olan teknolojiler bunlar :)
tamam bunları duydum da (: böyle tarayıcının yazıyı seslendirmesini duymamışım ve sadece yandex'te gördüm.
ajan1111 tarafından 05/Eki/22 21:12 tarihinde düzenlenmiştir