Yanlış Yönlendirmeler Ve Kayıp Olan Türk
-
bu konu sıklıkla karsıma çıkmaya başladı sizlerle paylaşmak istedim. tüm bir ulusun yanlış bir şekilde teşkilatlanması ve sözün özünü değilde sapını ele alarak icraat yapmanın tarihdeki en yakın örneği inönüdür (oğul değil Babası) Gazinin türk milleti muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaktır ülküsü adı altında yaptırımlar yapan ve masonluğun 32. ilkesindeki ırk kavramı kabul edilemez her birey insan olarak tanzim edilen standartlarda yaşar kuralına göre bu ülküyü saptıran insan in önüdür . yani 1930 lı yıllarda 1980 lere kadar geçen süreç altında gazinin ülküsünün altına sığınarak masonluğun 32. ilkesini gerek zorla gereksede hile ile türk milletine yaptırmaya çalışmıştır . kısacası alaturka mantığını boş sayarak alafranga yani batılaşma adı altında bir milletin yaşam tarzını benliğini ve kanlarının özelliğini yok etmeye çalışmıştır hala bu adamın yanlış yaptırımlarındaki rezilliği yaşamaktayız batı özentisi bir topum olrak bu süre içerisinde türk kelimesi ile alınacak tüm şeyleri yasaklamış ve mason hocalarının emirleri ile hareket ederek türklüğü yok etmeye ve halkın iradesini parçalamaya çalışmıştır karşısına çıkanlara ise faşist damgazını vurmuştur zaten gayesi zamanla anlaşılmıs türk parasındaki Atatürkün resimlerini dahi kaldırmaya çalışmıştır. işin asıl vahim tarafı bu adamın yönlendirmelere günümüz türkiyesinde asıl olan gerçek olrak hala yola devam etmektedir yani ulu önder gazinin ismi altında yola çıkan genç arkadaşlar kemalizim değilde bilmeden inönüzim yolunda gitmektedirler aslında yazılacak ve konuşulacak çok şey var . ama sözün bittiği anlar vardır yakın tarihimizi incelerken
http://www.youtube.com/watch?v=jF0pnTeo3Nc
yukardaki linkde umarım ne dediğimi anlarsınız
not : gazinin son zamanlarında inönü silah arkadaşı değil hain diye sıfatlandırılmıştır zira 1937 de getirin bana o şerefsizin kellesi sözü inönü içindir.
-
bu filmi daha önce yine youtube'da izlemiştim. gerçekten sinan çetin fevkalade bir iş çıkarmış.
-
anlamlı bir çalışma olmuş :)
-
ben hep diyorum Atatürk vefat ettiği anda onun devride bitmiştir. yerine gelenler başka amaç ve ülkülere hizmet etmişlerdir. Atatürk çok kalıpcı değildi. bize de birtek akıl ve bilim yolunu bıraktığını söyledi. ancak ilim bilim dışında herşeyi bize Atatürk ün elinden çıkmış gibi şırıngaladılar. eğer bi hain varsa benım için en büyüğü inönüdür. türk milleti kendisi için en iyi olanı belirleyip geçmişteki herşeyi tarihe gömmeli yoksa bu kaos bizi bitirecek.