folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yanlışlıkla Tarlayı Grup Olarak Yaktık

Yanlışlıkla Tarlayı Grup Olarak Yaktık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    Senesini tam hatırlamıyorum galiba 2-3 sene önceydi biz sitede 3-4 arkadaş torpil patlatmayı çok severdik ama öyle atıp kaçma değil sabah 6'da kalkar sitenin ortasındaki sahada yada kumda torpil patlatırdık yada geçenin bir yarısı ama sonra siteden şikayetler gelince bizde atladık bisiklete yanımızda 2 kutu torpil bir sürü kibrit aldık Sitenin yukarısındaki köyekümesteki tavuklara atardak sonra tavuklar çok korkardı vb. öyle bir sürü şey yaptık sonra nasıl oldu da oldu 2 kutu torpil bitit ama biz de kibrit daha vardı  onunla oynuyorduk sonra arkadaş otlar vardı onu yaktı biz hemen üzerine basarak söndürdük sonra ben de yakmak istedim ama tutuşturamadım sonra ver beceriksiz dedi yaktı snra aramızdan biri dediki biraz dursun sonra  birden alevlendi o ara köyün çocukları maç yapmak için geldiler bizde hemen bakkaldan su almaya gittik bizde para az vardı o yüzden 1 lt'lik su aldık ne kadar söndürcekse sonra tam  gidiyorduk o çocuklar bi adama işt bunlar dediler adama en yakın bendim adam bize küfür etti bizde hemen suyu attık kaçtık en arkada bendim ama göt korkusundan en öne geçtim sonra siteye gittik hemen itfayeyi aradık itfaye gitmiş zaten sonra hemen üzerimizi değiştirdik çünkü her yeri siyah olmuştu 1 hafta sonra arabayla gittik baya yanmış ama üzülmedim çünkü zaten yakıyorlarmış ama biz ek olarak yanındaki büyük ağacı ve taze yeşillikleri yaktık o kadar ama tek üzüldüğüm şey topladığımız ayçiceklerini orda unuttuk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

kardeş aynısı başıma geldi 7 yaşındaydım bakkaldan geliyoz arkadaşlarla elimizde kibrit var yakıyoz atıyoz biraz tutuşunca üzerine atlıyoz işte tarlaya geldik ben attım kibriti tarlada kuru sap var anız tutştu onlar biz atladık üzerine 5 kişi ama söndüremedik karakol vardı askerler falan koştu ben küçüğüm bağırıyom temmuzun ortası ALLAHIM LÜTFEN YAĞMUR YAĞDIR DİYE sona tarla yok oldu tabi

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    bortecine357 bunu yazdı:

kardeş aynısı başıma geldi 7 yaşındaydım bakkaldan geliyoz arkadaşlarla elimizde kibrit var yakıyoz atıyoz biraz tutuşunca üzerine atlıyoz işte tarlaya geldik ben attım kibriti tarlada kuru sap var anız tutştu onlar biz atladık üzerine 5 kişi ama söndüremedik karakol vardı askerler falan koştu ben küçüğüm bağırıyom temmuzun ortası ALLAHIM LÜTFEN YAĞMUR YAĞDIR DİYE sona tarla yok oldu tabi

ortak tarla boşmuydu yani toplanmışmıydi toplanmışsa eyi zaten yakılıcaktı sen erkenci davranmışsın:))

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    biz askeriye yi yakıyorduk izmirde nerdeyse :D torpillerle daşak geçiyoduk askerlerle sora tutuştu itfaiyeler felan dolmuştu biz kaçtık tabe :D

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sui
    Sui's avatar
    Erkek

bundan yaklaşık 6-7 sene evvel arkadaşla birarkadaşımla bakiyat ambarına girdik sigarayı içip içip bakliyatların bulunduğu çuvalları deliyoruz birde baktık izmaritlerden biri yerdeki samanların üzerine düşmüş ve alev almış tabi biz vııın itfaiy falan geldi ama kimin yaptığı bulunamadı bizde yırttık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

neo kardeş tarla boştu evet sahibini zahmetten kurtardım ama gtüm ağzıma geldi

bide şırnaktaydım yine yaz günü ayakkabı kutusu vardı karton ben kenarını yaktım söndürdüm şırnakta bilenler bilir sıcağı çok kötüdür adam buharlaşır öğlen sıcağında kartonu söndürdüm içeri girdim biraz sona yukardaki komşular bağırmaya başladı karton alev almış altındada tüp var annem falan koştu annem yana kartonu eline aldı söndürdük tabi içindeki ayakkabılar kü oldu babam yeni ayakkabı almak zorunda kaldı

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    bortecine357 bunu yazdı: Büyük GülücükBüyük Gülücük

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    bundan 9 yil once akdeniz universite sinde tadilat var.arkadasim de orda calisiyo.bende onlara takilmaya gittim.daha lise sondayim.bunlar oranin kalorifer ve klima islerini almislar erken vermek istiyolar isi teslim etmek icin gece saat 12  -01 falan.elimde de 4-5 birayla universiteye geldim,gece tabii onlarin calistiklari bolum altta ki arsiv odalarina yakin birimlerdi.arkadas la yaninda bi eleman arsiv odasindalar ellerinde bi suru dosyalar ici yazilarla dolu kagitlar onlarin yerlerini aciyolar yer acmayla mesguller kendilerinin calisacaklari vs.onemli seyler gibi  baktim calisiyolar ben geldim oturun birer bira icelim falan dedim.oturduk neyse sigara  iciyoruz bu sirada elimize gecen kagitlardan bazilarina bakiyorum ayse kizi bilmem ne mehmet oglu bilmem ne mujgan elmas vs hasta olmus burnu kanamis,ayagi kirilmis,kalp krizi gecirmis  gelmis gitmis bisuru vs. bazilarini alip cakmakla yaqiyoruz o sirada bizi baska bi yerden cagirdilar bi ara bi sesler duydum geri geldikki arsiv odasindan korkun alevler yukseliyo 5 dk icinde oldu olanlar o sirada hemen bi kopuk lu yangin sondurucu bulunup mudahale edildi olmasaydi su baska bisi imkansiz yakardik binayi tadilatte.bu animi gizlilikle anlatirim ama herkese degil hayatimda en fazla tirstigim anlardan biridir bugun bile anlatmaktan korkarim ama o olaydan sonra arkadasimla fazla gorusemedim cunku ellerinden o is alinmis ti.buna sebep oldugumu dusunurum hep.bu animi hic unutamam...

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay_666
    cagatay_666's avatar
    Erkek

cagatay_666:beyler aynı salaklığı 10 yaşında bende yaptım

itfaiye falan geldi acayip adrenalin artırıyo...

YA TAM SUSTURURUM YA KAN KUSTURURUM
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 9