Yanmayan Pilli Su?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=gxe2ASLtKh0

Buradaki videoyu çevreci bir facebook sayfasında pillerin doğaya verdiği zarar gibi bir açıklamayla izledim.  Kendim deneyeyim dedim ama olmadı. Önce 2 adet bitmiş pil attım, 1 saat bekledim olmadı. Sonra 2 adet de kullanılmamış pil attım belki bittiğinden yanmıyordur diye onda da bekledim 2 saat yine yanmadı.    Pillerde no mercury ve no cadmium yazıları vardı onların eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi?

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Abi gerçekten bunun olacağına inandın mı :(

Pil daha bu. Dışında metal felan var naylondan marka yapıştırıyorlar. Neden yansın ki :(

zeybekustasi tarafından 12/Eyl/13 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

büyük ihtimal tinerdir

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

taa ilkokuldayken fen bilgisi hocamızda ''bakın cocuklar suyu yakıcam'' demişti. tabi artis tiner dökmüş ve yakmıştı,bizde baya şaşırmıştık.Eve gidince okul aile birliği başkanı olan anneme yaptığımız deneyi anlatıp '' anne hoca suyu yaktı ya'' dedim anamda kıllanıp gidip hocaya labarotuvarın ortasında ''hadi bi daha yak ta görelim şu suyu'' dedi. Hocanın foyası ortaya çıkmıştı kemküm etti ve suyu yakamadı tabiki. Sonra okulda forsu 1milyon olan anam soruşturma açılmasını istemişti hocaya ve hoca sonradan okuldan gönderilmişti. 

sonuç: su yanmaz hocam :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

taa ilkokuldayken fen bilgisi hocamızda ''bakın cocuklar suyu yakıcam'' demişti. tabi artis tiner dökmüş ve yakmıştı,bizde baya şaşırmıştık.Eve gidince okul aile birliği başkanı olan anneme yaptığımız deneyi anlatıp '' anne hoca suyu yaktı ya'' dedim anamda kıllanıp gidip hocaya labarotuvarın ortasında ''hadi bi daha yak ta görelim şu suyu'' dedi. Hocanın foyası ortaya çıkmıştı kemküm etti ve suyu yakamadı tabiki. Sonra okulda forsu 1milyon olan anam soruşturma açılmasını istemişti hocaya ve hoca sonradan okuldan gönderilmişti. 

adam şaka yaptığına bin bir pişman olmuş desene :D

Valideniz Hakim Savcı felan herhalde :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

asetonda olabilir , kolonyada olabilir :)

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Pil acaba su da ki hidrojenin anotta biriktiriyor o yüzden mi yanıyor :|

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

en mantıklı mantıksız açıklama tebrikler hocam :D belli ki safa yakın su o yüzden iletkenlik minimum zaten bitik pil o yüzden ayrışma çok zor büyük ihtimal pilden kimyasal sızıntı vardır onlar yanacak diycem ki o zaman da saçma olur içinde sıvı elementler akıyor onların da yanıcı özelliği yok o yüzden her türlü saçma bir video 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

bu suya limon sıkıp ondan sonra yakmaya çalışmak gibi bişey :D

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

adam şaka yaptığına bin bir pişman olmuş desene :D

Valideniz Hakim Savcı felan herhalde :)

yok kendisi normal kendi halinde bir ev kadınıdır ama uyanıklığına,hırsına her zaman gıpta etmişimdir Allah başımdan eksik etmesin :)

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 10