folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yann Tiersen Albümleri Gerekiyor Yardım

Yann Tiersen Albümleri Gerekiyor Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Öncelikle merhaba.

Genelde sorunlarını kendisi çözmeye çalışan biriyimdir fakat, bu sefer işin içinden gerçekten çıkamadım. Yann Tiersen adını duyan vardır mutlaka. Albümlerinin tümünü edinmek istiyorum ancak, albüm isimleri, çıkış tarihleri kafamı bir hayli karıştırdı. Elinde albümlerin tümü veya birkaçı, bulabileceğine inanan varsa paylaşması çok büyük bir iyilik olur. Zaman ayırıp orjinal albümünüde almak isterdim ancak, iş güç nedeniyle bir hayli yoğunum. Şimdiden teşekkürler...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Torrent ile indirebilirsin.

http://btjunkie.org/torrent/Yann-Tiersen-Discography-tntvillage-scambioetico/53244a4483e8764bd4919ce5ae4a3a0205a5bb502a83

http://btjunkie.org/torrent/Yann-Tiersen-Discography-FLAC/3776fdc41ac60fa5fcf9d9406c8dd0a6172068897f3d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

böyle durumlarda sanatçının ismini yazıp sonuna albüm ismini yazın download deyip görsellerde aratın. görsellerde arattığınız zaman karşınıza çoğunlukla bloglar çıkar. albümleri daha rahat bulursunuz.

make total destroy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Cosplay bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle durumlarda sanatçının ismini yazıp sonuna albüm ismini yazın download deyip görsellerde aratın. görsellerde arattığınız zaman karşınıza çoğunlukla bloglar çıkar. albümleri daha rahat bulursunuz.

Teşekkürler yol gösterdiğin için.

RockZs, Teşekkürler sanırım sorun halloldu.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

ftp://195.135.239.133/public/music/ABC/Y/Yann_Tiersen/1997_le_phare/

ftp://87.224.240.15/music/smth/Unsorted/ost/Yann Tiersen - La valse d'Amelie OST/

ftp://87.224.240.15/music/smth/Unsorted/ost/Yann.Tiersen-Good.Buy.Lenin.[2003]

bu nedense flac dosyasi mp3 degil.. ftp://soundex:ecmnaitel@87.236.26.59/Free/Yann%20Tiersen/Yann%20Tiersen%20-%20La%20Valse%20des%20Monstres/

bu cok hizli ftp://82.199.101.173/music/Not%20russian/Acid/

can slklntisindan aradim valla senin icin :D  calisanlari yazdim..

devamina bak kafana göre...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

MuRaT55 bunu yazdı:

ftp://195.135.239.133/public/music/ABC/Y/Yann_Tiersen/1997_le_phare/

ftp://87.224.240.15/music/smth/Unsorted/ost/Yann Tiersen - La valse d'Amelie OST/

ftp://87.224.240.15/music/smth/Unsorted/ost/Yann.Tiersen-Good.Buy.Lenin.[2003]

bu nedense flac dosyasi mp3 degil.. ftp://soundex:ecmnaitel@87.236.26.59/Free/Yann%20Tiersen/Yann%20Tiersen%20-%20La%20Valse%20des%20Monstres/

bu cok hizli ftp://82.199.101.173/music/Not%20russian/Acid/

can slklntisindan aradim valla senin icin :D  calisanlari yazdim..

devamina bak kafana göre...

Çok çok sağol. 55 Samsun'sa sende bizdensin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ben isohunttan indirmiştim.

http://isohunt.com/torrents/?ihq=yann+tiersen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

albumlerini bende ftp den indirmiştim ama adres aklıma gelmedi gerçi yukarda linkler verilmiş.

olmazsa upload ederim elimdekileri

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 8