Yapay Zeka
-
yaw arkadaşlar Mesela bu robot felan yapiyolar bu şimdi japonlar yapmiş bi dergide okumuştum şimdiki robotlar bi sinek beynine sahipmiş ilerde 2020 de felan bunlar insan zekasına kadar geleceklermiş öyle olsa makinalarin beyni çalışır kendilerini geliştirir dünyayı zaptetmezlermi yaw
-
çok fazla matrix izlemişin sen en az bi 200 sene lazım
-
Bizde kablolarını çekerik :)
-
hadi ole bi zekaya eristiler dunyayı neden zaptedsinler ole bi ic guduleri mi var ? insan zekasına sahip olunca insanlar gibi acımasız ve egoist olucaklar diye bisey yok
-
waxxi bunu yazdı:
hadi ole bi zekaya eristiler dunyayı neden zaptedsinler ole bi ic guduleri mi var ? insan zekasına sahip olunca insanlar gibi acımasız ve egoist olucaklar diye bisey yokBush Amerika Dünyayı Zaptetmek istiyo bi bakarsın öle bi makine çıkar o zaptetmek ister :D matrix izlediim dooru sadece bunların doruluk payını örenmek istedim
-
yapay zeka hepimizin sonu olacaktır. bunun matrix le alakası yok zaten powerslave nin dediği gibi kablolarını çekecez ama bakalım kablo çıkacakmı :))
neyse mantık şu yapay zeka nın yapılabilimesi için öğrenen bi sistem geliştirilmesi lazım.
bu makine test edilecek onaylanıcak evlere ev temizleyicisi olarak gönderilecek..
elbette her ailede sorunlar vardır birde gerisini düşünün aileyi örnek alan makine ne hale gelir ?
herneyse bu çok boktan bi örnek oldu ama yapay zeka bizi bitirecek belkide ahiret böyle gelir :D
-
Arkadaşlar bilgisayarları biz birçok insandan daha iyi biliriz, mantığını düşünsenize, ne kadar zeki olurlarsa olsunlar, Daima biz hackerleri karşılarında bulacaklar. o kadar, bi bok yiyemez makinalar, ama benim korktuğum makinalar değl onları kontrol edeecek canavar ruhlu bir hackerin kontrol edilemez vede dahiyane fikirlerle o makinayla estireceği terör buna ne dersiniz kurgu benim işim. Zaten niyetim bu konuda bir film çekmekti, inşallah imkan bulurum, Bir iş var bitirebilirsem yakayı ele vermeden tabi sizden isteyen arkadaşlarada filmde yer verecem Hatta birinize başrol Ne dersiniz he kınolar.
Ha kreston Dostum Hepimizin değil Sadece Birazımızın desen olur. Ama Tahribat Hack Takımı O makinalara yeterde artar bile.