folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Yapay Zeka Eğitim Konusunda Bir Soru?

Yapay Zeka Eğitim Konusunda Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Bir cafe restorant olduğunu düşünün. bu mekanın iç ve dış yüzlerce fotoğrafı var elimde. hem boş hem müşteri varken. tatlı servisi yapılıyor. Ürünlerinde her birinin tek tek farklı açılardan profesyonel fotoğrafları da mevcut. bu verilerle yapay zekayı eğitip, hoş bir cafe ambiansı, mutlu müşteriler, tatlı yerken ki genel ambians vesaire görseller üretebilir miyiz. ? yaptığım denemeler de sürekli kendisi farklı detaylar koyuyor. 

hangi araçla yapılır daha önce yapanların tecrübesini merak ettim. gerçekci duruyor mu?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

gemini nano banana pro en iyisi şu an.

görüntüleri oluşturuken json kodu şeklinde prompt yazarsan daha etkili oluyor.

örnek: https://x.com/Naiknelofar788/status/2009656095883796680

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Nano banana baya basarili 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

hazır konusu açılmışken bende bir takip sistemi yapıyorum kendime. pdf i attığımda pdf ten belirli verileri alacak. 

şirketlere göre pdf atıyorum. burada hedef veriye ulaşması lazım ama cidden kanser etme noktasına getirdi birtanesi beni ki geriye daha 20 tane daha var. bu konuda bana birşeyler anlatmak öğretmek isteyen var mı ? 

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

kendi görsellerinle model eğitebilirsin ama yeterli donanımın yoksa maliyetli olacaktır. 
    https://replicate.com/trainings
    kullanabilirsin modeli eğitmek için. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

hazır konusu açılmışken bende bir takip sistemi yapıyorum kendime. pdf i attığımda pdf ten belirli verileri alacak. 

şirketlere göre pdf atıyorum. burada hedef veriye ulaşması lazım ama cidden kanser etme noktasına getirdi birtanesi beni ki geriye daha 20 tane daha var. bu konuda bana birşeyler anlatmak öğretmek isteyen var mı ? 

bunu kendi finetune ettiğin lokalde çalışan bir model ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa api mı bağladın? 

yoksa yapmak istediğin şeyi notebooklm ile cayır cayır yaparsın. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bende elimdeki makinelerin farklı yerlerdeki resimlerini yaptırmak istiyorum. Bununla ilgili bir döküman workshop birşey yok mu

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

bunu kendi finetune ettiğin lokalde çalışan bir model ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa api mı bağladın? 

yoksa yapmak istediğin şeyi notebooklm ile cayır cayır yaparsın. 

varya haftalardır yapamadığım şeyin tam açıklamasını notebooklm e anlattım ve antigravity düzeltip yaptı. allah razı olsun. 

SYL 184
Toplam Hit: 744 Toplam Mesaj: 8
yapay zeka