Yapay Zeka Eğitim Konusunda Bir Soru?
-
Bir cafe restorant olduğunu düşünün. bu mekanın iç ve dış yüzlerce fotoğrafı var elimde. hem boş hem müşteri varken. tatlı servisi yapılıyor. Ürünlerinde her birinin tek tek farklı açılardan profesyonel fotoğrafları da mevcut. bu verilerle yapay zekayı eğitip, hoş bir cafe ambiansı, mutlu müşteriler, tatlı yerken ki genel ambians vesaire görseller üretebilir miyiz. ? yaptığım denemeler de sürekli kendisi farklı detaylar koyuyor.
hangi araçla yapılır daha önce yapanların tecrübesini merak ettim. gerçekci duruyor mu?
-
gemini nano banana pro en iyisi şu an.
görüntüleri oluşturuken json kodu şeklinde prompt yazarsan daha etkili oluyor.
örnek: https://x.com/Naiknelofar788/status/2009656095883796680
-
Nano banana baya basarili
-
hazır konusu açılmışken bende bir takip sistemi yapıyorum kendime. pdf i attığımda pdf ten belirli verileri alacak.
şirketlere göre pdf atıyorum. burada hedef veriye ulaşması lazım ama cidden kanser etme noktasına getirdi birtanesi beni ki geriye daha 20 tane daha var. bu konuda bana birşeyler anlatmak öğretmek isteyen var mı ?
-
kendi görsellerinle model eğitebilirsin ama yeterli donanımın yoksa maliyetli olacaktır.
https://replicate.com/trainings
kullanabilirsin modeli eğitmek için. -
Freak bunu yazdı
hazır konusu açılmışken bende bir takip sistemi yapıyorum kendime. pdf i attığımda pdf ten belirli verileri alacak.
şirketlere göre pdf atıyorum. burada hedef veriye ulaşması lazım ama cidden kanser etme noktasına getirdi birtanesi beni ki geriye daha 20 tane daha var. bu konuda bana birşeyler anlatmak öğretmek isteyen var mı ?
bunu kendi finetune ettiğin lokalde çalışan bir model ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa api mı bağladın?
yoksa yapmak istediğin şeyi notebooklm ile cayır cayır yaparsın. -
Bende elimdeki makinelerin farklı yerlerdeki resimlerini yaptırmak istiyorum. Bununla ilgili bir döküman workshop birşey yok mu
-
PsychoDawn bunu yazdıFreak bunu yazdı
bunu kendi finetune ettiğin lokalde çalışan bir model ile mi yapmaya çalışıyorsun yoksa api mı bağladın?
yoksa yapmak istediğin şeyi notebooklm ile cayır cayır yaparsın.varya haftalardır yapamadığım şeyin tam açıklamasını notebooklm e anlattım ve antigravity düzeltip yaptı. allah razı olsun.