Yapay Zeka İle Bir Videoyu Ya Da Metni Farklı Dillere Çevirme Ve Montajlama
-
Ahali, Merhabalar
Öncelikle daha önce rica etmiştim Forumda Lütfen "Yapay Zeka" diye bir bölüm açılması için, tüm yapay zeka konularını orada toplarız.
Elimde 10 dakikalık bir video olduğunu varsayalım, ben bu kişilerin seslerini de değiştirerek (örn: ispanyolca) konuşurken farklı bir seste konuşsun istiyorum, kafamdaki soru şu.
Ben bu videoyu direkt yapay zekaya atıp farklı farklı anlık çeviri ve konuşturma yapabilir miyim istediğim dillerle alakalı? (ücretli de olsa sorun değil) 2. soru şu eğer yapamazsam 10 dakikalık bir videonun metnini nasıl eksiksiz çıkartırım.
ChatGPT ile bazen metin hataları oluyor biliyorsunuz. Bununla ilgili bir kaç program görmüştüm konuştuğun anda çeviriyor falan videoyu, o tarz bir yapay zekaya videoyu direkt ekleyebiliyor muyuz bilen varsa çok sevinirim. -
anlık çeviri işini bilmiyorumda
elevenlabs ın böyle dublaj-çeviri-ses özellikleri vardı
-
wert bunu yazdı
anlık çeviri işini bilmiyorumda
elevenlabs ın böyle dublaj-çeviri-ses özellikleri vardı
Bu çok iyiymiş, sesi diğer bir sese çevirdim ama aynısını direkt farklı dile çevirme özelliği var mı? direkt gönderdim bir kaç ses ve bana çeviri için uygun değil %0,2 gibi bir oran verdi
-
Konuştuğun anda çeviren bir şey bilmiyorum ama https://app.rask.ai/ ile ingilizce videoyu hemen hemen aynı ses tonunda türkçe'ye çeviriyor yada farklı dillere çeviriyor
-
Yutupda büyük yabancı kanalların ses seçeneklerinde türkçe de oluyor bazen açıyorum Türkçe konuşunca şaşırıyorum. Muhtemelen ai ile yapıyorlar.
Ama ilk transkripti manuel kontrol etmek lazım konuşmadan texte, text translate, ordan tekrar sese döneceği için ilk aşamadaki hata çeviriyi bozar
Androidde filmora kullanıyorum Türkiye şivesiyle konuştuğum İngilizceye çok güzel altyazı basıyor çat diye
noname tarafından 03/Ara/24 13:19 tarihinde düzenlenmiştir