folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yapboza Resim Bastırma

Yapboza Resim Bastırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    arkadaşlar arkadaşımın resmini yapboza bastırarak ona hediye etmek istiyorum
    bu işlem hakkında bilgisi olan varsa nerde yapılır kaça patlar resim kalitesi ne olur varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim
    birisi aklıma soktu güzel olur diyerekten ama nasıl yaptıracam bilmiyorum
    artı olaraktan böyle bir hediye orjinal bir fikirmidir.. yani bardağa resim basmak gibi ayağa düşmüşmüdür..
    son olarak izmit sakarya dolaylarında bu işlemi yaptırabilirim...
    saoluunn

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İzmir'i sakaryayı falan bilmem de.

Bu fikir çoktan ele ayağa düşmüş, hiçbir orjinallik barındırmayan bir fikirdir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

arkadaş dediğim kişide bir kız ve karşılıklı hoşlanıyoruz birbirimizden altına söz de eklicem resmin
    ve artık başlayalım , adını koyalım cinsinden bişiler bu iyi bir hediyemidir
    yorumlarınızı bekliyorumm haydin tekrardan sağolun

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Musket
    hadi ya ben ilk defa duydumm :(

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

O değilde şöyle yeni nişanlanan arkadaşımın şöyle bi orjinal fikri var paylaşayım

Nişanlanırken resim falan çekilme faslı varya oresimlerden biriyle 1000 parçalık puzzle yaptırmışlar.Kavga ettiklerinde onu karıştırıp tekrar yapıyolar.

Hem bu sırada barışıyolar hemde kavga etmeden önce 2 kere düşünmek zorunda kalıyolar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaş dediğim kişide bir kız ve karşılıklı hoşlanıyoruz birbirimizden altına söz de eklicem resmin
    ve artık başlayalım , adını koyalım cinsinden bişiler bu iyi bir hediyemidir
    yorumlarınızı bekliyorumm haydin tekrardan sağolun

arkadaşlar neyse musketin dediği gibi sıradanlaşmıssa bu fikir siz benim üstteki açıklamama uygun bir hedaye düsünürseniz sevinirim benim aklıma bi pok gelmiyor..
    hadin ben kaçar..

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

O değilde şöyle yeni nişanlanan arkadaşımın şöyle bi orjinal fikri var paylaşayım

Nişanlanırken resim falan çekilme faslı varya oresimlerden biriyle 1000 parçalık puzzle yaptırmışlar.Kavga ettiklerinde onu karıştırıp tekrar yapıyolar.

Hem bu sırada barışıyolar hemde kavga etmeden önce 2 kere düşünmek zorunda kalıyolar.

muahah süper fikir ya :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    arkadaşlar arkadaşımın resmini yapboza bastırarak ona hediye etmek istiyorum
    bu işlem hakkında bilgisi olan varsa nerde yapılır kaça patlar resim kalitesi ne olur varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim
    birisi aklıma soktu güzel olur diyerekten ama nasıl yaptıracam bilmiyorum
    artı olaraktan böyle bir hediye orjinal bir fikirmidir.. yani bardağa resim basmak gibi ayağa düşmüşmüdür..
    son olarak izmit sakarya dolaylarında bu işlemi yaptırabilirim...
    saoluunn

istanbul fındıklıda kaya ofis var. mouse pd, yapboz bardak falan herşeyi yapıyorlar. fiyatıda çok ucuz. tranvayda fındıklıda in 50 metre yürü geldiğin yöne doğru dönerken sağda:D 

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Ben istanbuldayım ama ank. old. zaman birine yaptırmıştık istanbuldada kesin bulunur hoca o kadar zor bişi değil meblası eğer pahalı olursa sen photohopta kas nasıl bi tasarım istiyosan puzzle efekti verirsin netten bulursun sonra onu fotoğrafçıda büyük çıkarttırır karton yada benzeri şeylere güzel yapıştır ilgili alanlardan dikkatlice kes arkasına yapıştırdığın şey kalın olursa ve güzel kesilirse mükemmel puzzle oluyo onuda yapmıştık (:
Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 9