Yapıkredi Bankası Sinirimi Hoplattı
-
Milli eğitim maaşı yapıkrediyle anlaşmış hanım öğretmen bütün öğretmenlerin gelmiş bizimki yok 10 sene önce yapıkrediden hesabı varmış ondan basmamışlar sonra talep ettik bastılar şubeyi aradım bizzat kendisi gelmesi lazım dediler bizim ilçedede şuan için şubesi yok neyse başka ilçeye gittik
normalde güvenlik görevlisi bile atm kartını veriyor görevliye sordum sıra alın gişe verecek dedi sebep dedim aktifleştirecek dedi postayla gönderenlerde nasıl oluyor diye sordum onlar aktif gönderiliyor dedi ok dedik aldık sırayı
bekliyoruz tabi sıra geldi gişeye gittik ben bakmıyorum dedi başka gişeye yönderdi ordada sıra bekliyoz 45 dk felan bekledik bu arada benim sinirler iyice bozuldu bu arada gişe 1 adam sıradan alıyorsa 10 adam aradan alıyo (beklerken internet şubesinden şikayetide yazdım resimini çektim)
neyse gişeye sıra geldi verdik felan filan imzadı hayda bu sefer ilk 10 sene önceki imzaya benzemiyor dedi başta yanlış gittiğimiz gişeye yönderdi oraya gittik bu tutdurdu noterden imza beyannamesi alın diye
benim bir sigortalar attı kadına ağzıma geleni söyledim dağıtılan bütün öğretmenlere imza soruyormusunuz ...nebiçim bankasınız .. bizim suçumuz 10 sene önce hesap açtırmakmı.. başka bankalar da bu yok.. eziyet çektirmek hoşunuzamı gidiyor.. Kişinin kendisi burda zaten.. sanki şirketmi kuruyoruz imza beyannamesi istiyorsunuz... diye bağırıyorum bağırıyorum ki müdürde insin aşağı bu arada müşteriler başımıza toplandı güvenlikçi dışa kaçtı zaten amk götünede kıl oldum millet soru soruyor sikiyle cevap veriyo
amk orospusu baktı baş edemiyecek kalktı bir güzel gitti gişeye eski imzayı çıkardı buna göre atın dedi hanım attı olay bitti
kartı verirken gişeci kusura bakmayın özür dileriz bilmem ne siz gidin biz aktifleştirelim 5 dkda hazır olur felan dedi 15 dk oldu aktif olmadı telefonla sordum sonra şubeyi aradım zaten sinirim tepemde kim bakıyo ben bakıyorum dedi niye aktif etmediniz dedi yoğunuz kusura bakmayın hemen şimdi aktif ediyorum özür dileriz saydırıyorlar
Sonuç susmayın amk peki pekiyi bırakın haksızlıklı varsa bağırın amk.
-
Ülkemizdeki çoğu kurum böylr maalesef. İlla ağızlarına sıçacaksın. Yoksa kendilerini bi bok sanıyorlar.
-
benim de staj zamanı babamla açtırdığım bi hesap vardı bunlarda, internet bankacılığı için başvurmuştum imza aynı değil notere git falan dediydi bana karı. amk 17 yaşındaki elemanın imzası yasalmıymış ki?
gidip kapatıcam da korkuyorum bişey der bende uçarım karıya doğru diye.
-
En gıcık olduğum olay sesini çıakrınca işini halletmeleri. İmza beyannamesi istiyorsun sonuna kadar arkasında dur bunun, sesini çıkarınca tamam efendim özür dileriz ayaklarına yatmaları kadar gıcık bir durum yok. Madem söylediklerinin arkasında duramayacaksın niye insanların asabını bozuyorsun!
-
Abi hiç bir sonuc alamazsan mud ile mud yar. Gorusmek istiyorum de. Neden bilmiyorum heriflerin boyle durumda yardımcı olmak hoslarina gidiyor
-
abi kafana takma olayı
yapı kredi herkesin sinirini hoplatıyor. en son babam kartı kırdı kurtulduk
-
yapi kredi bireysel bankacilik icin atm karti almaya gitim ayni imza tastik noterden istediler, ayni sekilde agzima geleni soyledim cevirdi moniyoru buna benzer at dedi . Atik oldu. Amk sacmaliga bak simdi orada atar yapmasam yarim gunumu alacak is cikartacak . sokumunun maymunlari..
-
Nüfus kağıdım bundan 3 sene önce değişti. Bir çok ibare değişti. Bi TC numaram aynı. Neyse 3 sene önce bir mallık yapmış ve YK'den hesap açmıştım. En son maaş işlemleri için gittim. YK hesap aç dediler. Neyse uzatmayayım. Ekrandan baktı, Bu siz değilsiniz vs dedi.
Serkan'ın dediği gibi bujiler zaten gevşemiş karıya dönüp ''lan sen bu hesabı açıyor musun yoksa gelip senin kasayı mı açmamı istersin'' dedim. Sonrasında güvenlik geldi. Sesimi iyice yükseltince şube müdürü çıktı geldi. Ona da fırça kaydım. Kapatın lan hesaplarımı dedim. Sonra köpekleştiler özür dileriz vs vs vs...
Anasını sikeceksin, sonra sana ''çok güzel siktin, bi posta da bana kay'' der bu kitabını siktiklerim.
-
elmor bunu yazdı
yapi kredi bireysel bankacilik icin atm karti almaya gitim ayni imza tastik noterden istediler, ayni sekilde agzima geleni soyledim cevirdi moniyoru buna benzer at dedi . Atik oldu. Amk sacmaliga bak simdi orada atar yapmasam yarim gunumu alacak is cikartacak . sokumunun maymunlari..
günün gidecek 1 birde hocam notere 100-150 lira para verecen böyle saçmalık olurmu amk