Yapıkredi Nuvo - Enpara Benzeri
-
Enpara taklidi bir şey.Tıpkı Enpara'daki gibi her şey ücretsiz.Eğer okuyorsanız öğrenci belgesini göstermeniz durumunda senelik 20 lira kart aidatı olan kredi kartınada sahip olabilyorsunuz.Kredi kartı World olduğundan dolayı iyi puan kazandırıyor.Açıköğretimde dahil.
-
Ben daha önce enpara almadım. Bankamatik olaraktan ziraat, yapıkredi, paybyme(aslında önödemeli bu) ve teb var. Aktif olarak kullandığım ziraat o da zaten bizimkiler kargadan başka kuş bilmediği için ona yatırıyor genelde. Enpara ya da bu Nuvo yu alsam ne gibi avantajları olur?
-
Enpara'nın efsane kampanyaları oluyor.Mesala geçen aylarda internette yaptığınız alışverişlerde %20 iade yapmışlardı.500 liralık alışverişte 100 lira geri veriyordu.Şuan ise Steam, App Store ve Google Play'de satın aldığınız uygulamaların %50'sini iade ediyorlar.
Enpara'nın en güzel yanı basit ve amaca yönelik olması.Giriyorum online işlemlere işimi görüp çıkıyorum herhangi bir kesinti vs yok.Ayrıca müşteri hizmetleri süper.Bir keresinde aramıştım telefondaki kadın bir saniye benim yetkim yok sizi yetkili arkadaşa bağlıyorum dedi tak telefon suratıma kapandı.Ben tabi bastım küfrü, bir daha arayayım dedim, o sırada baktım cep telefonum çaldı onlar arıyor.Sizinle demin konuşan arkadaş acemiydi kusura bakmayın.İsterseniz hakkında işlem başlatabiliriz dediler.
-
Enparada Visa olduğundan internetten alışveriş yapacağım zaman, diğer hesaplarımdan enparaya tutarı gönderip alışverişi tamamlıyorum. Hesap patlamasına karşı ücretsiz önlem, Sanal kart gibi hizmet veren bankalar senelik aidat adıyla resmen hesaptaki paraya ortak oluyorlar.
Başka bir espirisi yok.
-
böyle şeyler artmalı. ama enpara gibisi yok bi yildir be zamab müşteri hiznetlerini arasam çat diye açiyorlar
bu arada sirf enpara kullandiğim için bir yilda 450tl kar etmişim
PanxeR tarafından 09/May/14 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Enpara yetiyor bana.
-
sırf ek ibanım olsun diye alcam da , abi enpara gibi baba fırsat yok
enpara ile android ve apple da tüm marketlerde satın aldıgınız şeylere %50 indirim
çiçek satın almada indirim , bilimum şey kazandık bunda hep böyle üfürükten şeyler var.
-
Beyler alan varmı başvursam mı ?