Yapıkredi Nuvo - Enpara Benzeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enpara taklidi bir şey.Tıpkı Enpara'daki gibi her şey ücretsiz.Eğer okuyorsanız öğrenci belgesini göstermeniz durumunda senelik 20 lira kart aidatı olan kredi kartınada sahip olabilyorsunuz.Kredi kartı World olduğundan dolayı iyi puan kazandırıyor.Açıköğretimde dahil.

http://www.nuvo.com.tr/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben daha önce enpara almadım. Bankamatik olaraktan ziraat, yapıkredi, paybyme(aslında önödemeli bu) ve teb var. Aktif olarak kullandığım ziraat o da zaten bizimkiler kargadan başka kuş bilmediği için ona yatırıyor genelde.  Enpara ya da bu Nuvo yu alsam ne gibi avantajları olur?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enpara'nın efsane kampanyaları oluyor.Mesala geçen aylarda internette yaptığınız alışverişlerde %20 iade yapmışlardı.500 liralık alışverişte 100 lira geri veriyordu.Şuan ise Steam, App Store ve Google Play'de satın aldığınız uygulamaların %50'sini iade ediyorlar.

Enpara'nın en güzel yanı basit ve amaca yönelik olması.Giriyorum online işlemlere işimi görüp çıkıyorum herhangi bir kesinti vs yok.Ayrıca müşteri hizmetleri süper.Bir keresinde aramıştım telefondaki kadın bir saniye benim yetkim yok sizi yetkili arkadaşa bağlıyorum dedi tak telefon suratıma kapandı.Ben tabi bastım küfrü, bir daha arayayım dedim, o sırada baktım cep telefonum çaldı onlar arıyor.Sizinle demin konuşan arkadaş acemiydi kusura bakmayın.İsterseniz hakkında işlem başlatabiliriz dediler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Enparada Visa olduğundan internetten alışveriş yapacağım zaman, diğer hesaplarımdan enparaya tutarı gönderip alışverişi tamamlıyorum. Hesap patlamasına karşı ücretsiz önlem, Sanal kart gibi hizmet veren bankalar senelik aidat adıyla resmen hesaptaki paraya ortak oluyorlar.

Başka bir espirisi yok.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

böyle şeyler artmalı.  ama enpara gibisi yok bi yildir be zamab müşteri hiznetlerini arasam çat diye açiyorlar

bu arada sirf enpara kullandiğim için bir yilda 450tl kar etmişim

PanxeR tarafından 09/May/14 20:58 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Enpara yetiyor bana.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sırf ek ibanım olsun diye alcam da , abi enpara gibi baba fırsat yok

enpara ile android ve apple da tüm marketlerde satın aldıgınız şeylere %50 indirim

çiçek satın almada indirim , bilimum şey kazandık bunda hep böyle üfürükten şeyler var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler alan varmı başvursam mı ?

Toplam Hit: 1430 Toplam Mesaj: 8