Yaptığım İlk Wordpress Teması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Photoshop'tan yaptığım ilk tema arkadaşlar.Eksik yerlerini olumlu olumsuz eleştirirseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

hocam sanki siteye güneş gözlüğüyle bakıyormuş izlenimine kapıldım. tema siyah-gri olabilir de resimler de öyleymiş gibi geldi bana.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Diğer türlüde çok parlak oluyor çok göz yoruyor diye öyle yapmıştım düzeltiyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hep siyahın tonları var çok iç karartıcı be hocam

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Koyu ve sade temalar sevdiğim için öyle yapmıştım önerini dikkate alacağım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

çok fazla gölge kullanmışsın hocam. sider da iyi olmamış. birde header ın sağ tarafı boş kalmış. arama box ını sağ tarafa alsan daha iyi olur sanki..

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Gölgeleri azaltıyorum aramayı sağ yukarıya koyuyorum önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Blending Options bölümü daha az kullanırsan sanırım tasarım daha düzgün olabilir :)

Gradient efeklerinide biraz daha soluk renklerle yaparsan daha güzel olur :) fazla doygunlu biraz boğuyor Renk Uyumu ile ilgili genelde sıkıntı var ama bir çok efekti kapatırsan sorun çözülür. Yazılar için http://lipsum.com/ burayı Resimler içinde http://lorempixum.com/ burayı kullan hatta özellikle yazıları tekrar değiştir. Düz düzenli metinler tasarımı değişik gösterir. RSS, Facebook, Twitter butonlarını aynı tip icon kullan kurgu sağlanmış olur.İcon'lar içinde http://www.iconfinder.com/ burasını kullanırsın :) Tasarımda kullandığın resimlere gölge değile 3px beyaz 1px gri border verirsen resimlerinde görünümü değişmiş olur. Kullandığın Fontlarında boyutlarını aynı yapıda ve aynı tip'te yaparsan komple bir bütünlük sağlanmış olur.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Önerileriniz için teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım :)

Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 9