Yaptığım Psd Tasarımı Css Ye Dökebilecek Müridler. (Ücretsiz)
-
evet müridler başlık açık. yapmaya başladığım bir tasarım var ana sayfası bitti. ilk tasarım deneyimim olucak :D aslında bir firma için yazıyordum. fakat kendileri puştluk yaptıkları içün elde patladı :D hatta tasarımı daha nasıl güzel hale getirebilirim. tasarımdan anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :)
demo : http://cemcivelek.com/demos/izdoor/izdoor.html
tasarımı beraber yapalım diyen varsa oda olur :D tasarım yapıldıktan sonra burada ücretsiz olarak yayınlayacağım. css dökümü olursa o da burada yayında olacak meraklanmayın :D
-
ula bari biriniz tasarım hakkında yorum yapsın insafsızlar :D ne terbiyesiz oldunuz siz yaav :D cidden tasarım hakkında da yorum bekliyorum daha nasıl adama döndürebiliriz ?
-
hocam paintlemi çizdin bu nasıl tasarımdır yahu
-
2 saat boş zamnım vardı şimdi css'e dökerdim. tasaımı beğenmedim değmez. darılıp gücenme hocam bayağı bi üstünde çalışman lazım
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
hocam paintlemi çizdin bu nasıl tasarımdır yahu
----------------------------- -
hacım ilk tasarım dedik zaten :D bide adamlar bu tarz bi siteyi örnek gösterdi elimde olan bi durum değildi yani :D
örnek site : serranda.com.tr
elimden bu geldi buna benzet dediler :D elimden tutun bi zahmet :) tasarım işine de giricem tasarımcılar acaip itekliyolar valla :D 3000 ler 5000 ler havada uçuyo :D şimdi bu tasarımı nasıl güzel bi hale getirebiliriz ? yorumları bekliyorum. sırasıyla eksik gördüklerinizi. düzelt dediğinizi yerleri söyleyin bende halledeyim vatana millete hayırlı olur hemde :D
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------hacım ilk tasarım dedik zaten :D bide adamlar bu tarz bi siteyi örnek gösterdi elimde olan bi durum değildi yani :D
elimden bu geldi buna benzet dediler :D elimden tutun bi zahmet :) tasarım işine de giricem tasarımcılar acaip itekliyolar valla :D 3000 ler 5000 ler havada uçuyo :D şimdi bu tasarımı nasıl güzel bi hale getirebiliriz ? yorumları bekliyorum. sırasıyla eksik gördüklerinizi. düzelt dediğinizi yerleri söyleyin bende halledeyim vatana millete hayırlı olur hemde :D
-------conconlu renkler kullanmalısın ya bnce ama abartmıcan tabi
iç acıcı olsun ve tabi özgün falan filn işte.. yeni şeyler eklemelisin birde Cssden anlasamda yardım etsem keşke kolay gelsin.. aslında zamanım olsa bnde düşünüyorum bi tasarım da.. farklı işlerim var :)

http://acrisdesign.com/2010/04/25-unusual-website-layout-for-design-inspiration/
şu şekilde saçma gibi gözüken ama aslında cok daha akılda kalıcı olan sitelerde olabilir.. -
interfector bunu yazdı:
-----------------------------
hacım ilk tasarım dedik zaten :D bide adamlar bu tarz bi siteyi örnek gösterdi elimde olan bi durum değildi yani :D
-----------------------------tasarım dunyası senı seni bekliyor tasarım başına 5000 tl alırsın
-
zaman kaybı.
-
benimde elimde 2 tasarım var css e dökebilen birisi varsa çok iyi olur gerçekten satılacak tasarımlar gelen miktarı ve konu linklerini atarım satınca arkadaşıda görürüm bi miktar uğraştımda dökemedim tüm sayfaları dökülcek tabi biraz zor geldi uğraşıcak varsa pmden tasarımları yollarım.