folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaratıcı Arkadaşlar Fikrilerinize İhtiyacım Var [Kapak Tasarımı]

Yaratıcı Arkadaşlar Fikrilerinize İhtiyacım Var [Kapak Tasarımı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Üniversitede bir kulübü açıldı. Gökbilim Kulübü diye birşey.

Bu kulüp iki ayda bir dergi yayınlayacak. Bir yayınevi sponsor olacak. 1000 tane kadar çıkarılacak bu dergiden. İlk aşamada bu ocak-şubat sayısını şey edecekler. Benden kapak tasarımı yapmamı istediler.

Taslak olarak böyle birşey yaptım. Aslında bilim teknik dergisinden kopya biraz :D Başlıkları filan kafadan attım neyse:

Arkadaşlar daha böyle ilgi çekici fikirler filan verirseniz sevinirim. Fikirlerinizi bekliyorum :\

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

.PDF olarak daha iyi çözünürlükte buradan kapağa bakabilrisiniz: http://rapidshare.com/files/302399181/D.__._GBK_Kapak.pdf.html Tamamı kuşe kağıda basılacak derginin.

Böyle birşey de olur aslında ama daha sade olsa bence daha iyi fikir lazım :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Up!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Gzx el atsa güzel bişi cıkar ortaya aslında ama sen fikir istiyorsun galiba hoca kullandıgın yazıtipi biraz daha gösterisli olursa iyi olur

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 577 Toplam Mesaj: 4