folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yaratıcı Tepki Ve Eylemler

Yaratıcı Tepki Ve Eylemler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu kesinlikle siyasi değildir. 

Son dönemde farklı yaratıcı tepkiler doğdu. Mesela Duran adam taksim meydanında akm ye karşı 8 saat durdu. Şimdi birde `Duran adama karşı duran adam` şekilde bir tepki doğdu. Bunlara benzer silahsız taşsız sopasız zararsız eylem yada tepki fikirleriniz varmı ?

Yaratıcı Fikirleri olan arkadaşlar varsa fikirleri alayım. Siyasi değil herhangi bir olaya karşı dünyada ilginç şeyler bilen varmı ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Son dönemde farklı yaratıcı tepkiler doğdu. Mesela Duran adam taksim meydanında akm ye karşı 8 saat durdu. Şimdi birde `Duran adama karşı duran adam` şekilde bir tepki doğdu. Bunlara benzer silahsız taşsız sopasız zararsız eylem yada tepki fikirleriniz varmı ?

Yaratıcı Fikirleri olan arkadaşlar varsa fikirleri alayım. Siyasi değil herhangi bir olaya karşı dünyada ilginç şeyler bilen varmı ?

Ben faşist komşumun ayakkabısına sıçtım. Dışarıda unutmasaydı nihaho >:)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Ben faşist komşumun ayakkabısına sıçtım. Dışarıda unutmasaydı nihaho >:)

Umarım evde sıçıp ayakkabısına sonradan koymuşsundur

noname tarafından 19/Haz/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Galata Kulesinin altına içinde iyi dileklerini yazan eski ayakkabılar bırakılabilir. Bunu bi onibnkişi yaparsa ortalık ayakkabıdan geçilmez ve ses getirebilir :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Galata Kulesinin altına içinde iyi dileklerini yazan eski ayakkabılar bırakılabilir. Bunu bi onibnkişi yaparsa ortalık ayakkabıdan geçilmez ve ses getirebilir :D

hüloğğğlar gelip alırlar :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

hüloğğğlar gelip alırlar :)

Usta siyasete girmiyoruz, hayali dünya olunca bilinçaltımda öyle kötü anılarım yoktu benim ondan düşünmedim onları :)

Toplam Hit: 1068 Toplam Mesaj: 6