Yaratıcı Tepki Ve Eylemler
-
Konu kesinlikle siyasi değildir.
Son dönemde farklı yaratıcı tepkiler doğdu. Mesela Duran adam taksim meydanında akm ye karşı 8 saat durdu. Şimdi birde `Duran adama karşı duran adam` şekilde bir tepki doğdu. Bunlara benzer silahsız taşsız sopasız zararsız eylem yada tepki fikirleriniz varmı ?
Yaratıcı Fikirleri olan arkadaşlar varsa fikirleri alayım. Siyasi değil herhangi bir olaya karşı dünyada ilginç şeyler bilen varmı ?
-
opusdei bunu yazdı
Son dönemde farklı yaratıcı tepkiler doğdu. Mesela Duran adam taksim meydanında akm ye karşı 8 saat durdu. Şimdi birde `Duran adama karşı duran adam` şekilde bir tepki doğdu. Bunlara benzer silahsız taşsız sopasız zararsız eylem yada tepki fikirleriniz varmı ?
Yaratıcı Fikirleri olan arkadaşlar varsa fikirleri alayım. Siyasi değil herhangi bir olaya karşı dünyada ilginç şeyler bilen varmı ?
Ben faşist komşumun ayakkabısına sıçtım. Dışarıda unutmasaydı nihaho >:)
-
RETRET bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Ben faşist komşumun ayakkabısına sıçtım. Dışarıda unutmasaydı nihaho >:)
Umarım evde sıçıp ayakkabısına sonradan koymuşsundur
noname tarafından 19/Haz/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Galata Kulesinin altına içinde iyi dileklerini yazan eski ayakkabılar bırakılabilir. Bunu bi onibnkişi yaparsa ortalık ayakkabıdan geçilmez ve ses getirebilir :D
-
The_Cure bunu yazdı
Galata Kulesinin altına içinde iyi dileklerini yazan eski ayakkabılar bırakılabilir. Bunu bi onibnkişi yaparsa ortalık ayakkabıdan geçilmez ve ses getirebilir :D
hüloğğğlar gelip alırlar :)
-
Tnrsk bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
hüloğğğlar gelip alırlar :)
Usta siyasete girmiyoruz, hayali dünya olunca bilinçaltımda öyle kötü anılarım yoktu benim ondan düşünmedim onları :)