folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Yaratıcı Ve Değişik Birşeyler İstiyorum

Yaratıcı Ve Değişik Birşeyler İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar clan üyeleri arasında konuşurken farkında vardık ki epeydir sembolümüz değişmemiş ve gözümüze itici gelmeye başlamış bende bu konuda yardım alabileceğim yer olarak burayı gördüm acaba bana Hell Castle clan adına uygun bu tarz bi kaç tane sembol yapabilirmisiniz kafanıza örnek olsun diye resim veriyorum normalde 32x32 olması lazım ama büyüğüde olur küçültürüm :) şimdiden yardım eden etmeyen herkeze teşekkürler yazı sembol herşey olabilir yeterki ilgi çekici ve değişik birşey olsun saolun.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Bu oyunu hala oynuyor musnuz ? Koxp falan var mı hala ?

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu oyunu hala oynuyor musnuz ? Koxp falan var mı hala ?

hmm anlıyorum zamanında bu oyunu oynamış ve mağdur olmuşsun belli hayır dostum burası özel bi pvp Knight online ile alakası yok server dosyaları aynı fakat koxp yok hile yok sadece zevk amaçlı oynanıcak bi oyun tekrar söylüyorum hilesiz

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Sittinsenelik knight geçmişimden sonra.Sorarım şovalye bu pw'nin adı nedir.Girip takılacam biraz şahsen hile olmadığını düşünemiyorum.

edit:sexyko'muş iyi oyunlar. =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:

Sittinsenelik knight geçmişimden sonra.Sorarım şovalye bu pw'nin adı nedir.Girip takılacam biraz şahsen hile olmadığını düşünemiyorum.

edit:sexyko'muş iyi oyunlar. =)

sexyko.net panelidir forum sayfasından her türlü bilgi edinebilirsin bu arada up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 4000 Toplam Mesaj: 6