folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Yardım ! ! Geçersiz Ms-Dos İşlemi

Yardım ! ! Geçersiz Ms-Dos İşlemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar bir cd kopyalarken geçersiz ms-dos işlemi hatası veriyor bu hatayı nasıl önlerim hem notebook'ta aynı hatayı veriyor hemde Pc'de farklı Cd denedim aynı sonuç alıyorum

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kopyaladığın programdan dolayı yapıyor olabilir büyük ihtimalle öyledir çünkü neden 2 pc de de aynı hatayı versin ki ?  nero 6 ile kopyalamayı dene o nero sürümü pek hata vermiyor ya da Cd-Rw bozulmuş olabilir windows tanımıyor olabilir bi dünya nedeni olabilir her yolu deneyip sorunu çözmeye çalış bana sorarsan kopyaladığın programı değiştir derim ben

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kopyalamak derken bir cd'ye kopyalamıyorum :S bilgisayara yükleme calısıyorum :s

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kopyalamak istediğin verinin içeriği ne müzik mi video mu yoksa başka bişey mi tek bir dosya yüzünden de o hatayı verebilir dosyaları tek tek almayı dene o hatalı dosya bu şekilde ortaya çıkmış olur eğer almak istediğin veri tek bir parça ise cd yi başka cd ye kopyalayıp yeni cd nin içindeki veriyi almayı dene bunu da yazılabilir silinebilir cd ile yapabilirsin sorun hatalı yüklenmiş bir dosya yüzünden başka bişey değil

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Anladığım Kadarı İle Cd Deki ßir Veriyi ßilgisayara Aktarıyorsun.. Muhtemelen ßir Yere Kadar Aktarır Sonra Hata Verir.. Cd'yi Kolanyağ İle ßir Temizle.. Düzeleceğini Sanmam Ama Yinede Denemek Lazım.. CD'yi Aktrarırken Vermiş Olduğu Hata O Andaki Aktarmış Olduğum Verinin Hasar Görmesidir Onun İçin Aktarmıyor..

Umarım Yardımcı Olabilmişimdir Kolay Gelsin.. 

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    dostum ya cd'in içerisindeki verileri okutamayacak kadar çok yıpranmıştır,çizilmiştir yada her iki pc'ninde cd okuyucularının kristalleri bitmek üzeredir.Yapılacak 2 şey war ; 1-)Cd'cilerde bu cd,dvd leri falan temizlemek için bi ürün var sen biraz bahset onlar veir zaten adını bilmiyorum.. 2-)Bu işe yaramazsa muhtemelen cd çok büyük bi hasar almıştır bu verileri okuyup işleyebilmek için cillop gibi bi okuyucu kullanman lazım.

Edüt:Hocam bir ihtimal daha vardır aslında ;Her iki pcninde hardında bad sektörler vardır.Oraya kopyalama yapmıyordur..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
     BadCopy_Pro_v3.81_build_0306.rar şu programı  bi denermisin kardeş...

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar yardımlarınız icin tesekkürler ama hiç biri işe yaramadı buraya yazmadan önce 2 sefer farklı cd'ye kopyaladım ama sorun yine aynı Cd'yi dvd playerda izleyebiliyorum ama bilgisayarda izleyemiyorum ve bilgisayara yükleyemiyorum ama bilgisayardan Cd'ye çekebiliyorum Cd'de sorun vardır die başka Cd'lerdede denedim ama hangi Cd'yi taktıysam bilgisayara yüklemedim :s sanırım Pc'de virus, trojan bişi var :S nod32 ve ad-aware var ad-aware 2 tane buluyor siliyor ama makineyi resetledikten sonra o virus, trojan geri geliyor format attım fakat bi işe yaramadı sorun devam ediyor :S önerebileceğinis bi anti virus yada antitrojan gibi bişi var mı ? (Nod32 3.2 gibi bişi sürümü en sonu güncelleştirmesinide yaptım Ad-aware hem 2007 denedim hemde 2005 bişi değişmedi birde a-squared denedim ama bi fark olmadı :S )

Toplam Hit: 5865 Toplam Mesaj: 8