Yardım ? İnt.Sürekli Birseyler İndiriyor.
-
ya hocalar su unlu warez in sitesine bir göz atayım yararlı bilgiler edineyin dedim.
nerden girdim girmez olaydım. internet surekli rastgele virüs programı indirip duruyor.
ayrıca her internete girmeye çalıştıgımda degişik degişik sayfalar çıkıyor karsıma.
örnek: norton indiriyor siliyorum. kespersky indiriyor. siliyorum bir baska virüs programı indiriyor.
bunun sebebi ne olabilir?
critical system warning! buda ayrı bir sayfa ben siliyorum o ortaya çıkıyor.
-
internet tarayıcın nedir. ,ie ise yassak filtre programını kur. hepsini bloke ettir..
-
hocam o bende de baya zamandır oluyodu,artık canımdan bezdirmişdi o derece yani:D hiç bişide işe yaramadı,antivirüs,spam korumaları falan vız geldi trız gitti...sen en iyisi sistemi bi geri al,ilkden sağlam bi antivirsonrada internet security kur...aklıma gelen en kesin çözüm :d
-
Ya hijackthis kullan dııcem yine : )
Ama bu da fix laf oldu demek de ıstemıorm cok :D
Al bu sefer fantastik bi cozum uretıyım...
WPE indir ( Windows Packet Editor )
Ve tek tek calısan ıslemlerı ızle...
Hangı porttan neree packet gıdıyor gelıyor ogren...
Firewall dan o portu blockla...
Bi de startup da calısan proccess lerin listesini edin...
Gerekirse Progress Guard la ( www.google.com ) tek tek durdurarak test et...
Hangisi sorun ise registry sini dağıt...
-
hocam eğer bir siteden indiryorsa tam adresi ie den yasak site yap belki bir çözüm olur (geçici olaraktan)
-
Net Limiter kullan herşeyi engelleyebilirsin (:
-
tsk ederim söylediklerinizi bi deneyeyim. insallah düzelir.
eywallah arkadaslar sorunum kalmadı kurtuldum sayenizde. tşk
-
eğer imkanın varsa format at sağlam bir virüs programı kur (kaspersky gibi) açılışta tarat hdd ni belki çözüm olur
-
ben diom sana fazla takılma gece kötü sitelerde ne warez i :D format at geçer :D en kral virüs olsun gene geçer her antivürüsten sağlam valla :d Avast ın amk NOD32 McAfee
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
ben diom sana fazla takılma gece kötü sitelerde ne warez i :D format at geçer :D en kral virüs olsun gene geçer her antivürüsten sağlam valla :d Avast ın amk NOD32 McAfee
----------------------------kötü sitelerde işim olmaz!! zaten nod32 kullanıyordum. yinede trojan virüs geldi. ama şimdi düzeldi. eywallah