folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yardım ( VİA VT82C686A ) ?

Yardım ( VİA VT82C686A ) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

S.a arkadaslar

Benım pc nin anakartı VİA VT82C686A <

bi kaç ayarıyla oynadım jumper yerlerını deıstırdım pc acılmıyo. Anakartın üzerindeki JUMPER ile ilgili oldugunu sanıyorum bilgisayarla anlayan bi kaç kişiye sordum onlarda jumper ile ilgili dediler acaba anakartın çalışmamasının sebebi bumu ?? pls help...

moddan not: konuları doğru yere açalım 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    http://www.microemp.com.br/hardware/asusk7vrm/asusk7vrm.htm bu siteye gir ve ordan kendi işlemcinin hızına göre ayarlarını yap bide cmos jumper i var ona bak onunla oynadıysan makinen hiç açılmaz yerini değiştir onun düzelir

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

jumper'i eski haline getir

sorun kalmayacaktir,

bios'u sifirlamak icin kullanilir cmos jumperi

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 976 Toplam Mesaj: 3