Yardım 2..
-
bi dakka yaa vice city yi çalıştıramadığımı söyledim bana crack dosyasını exe nin içine kopyalamamı söylediler ama cd yazılıma veya ne denirse işte korumalı nolcak şimdi??
yardım edin beyler.. -
şş hala oradaysan sana yolaya bilirim crack bu sana bir sorun çıkarmaz herkez böyle kullanıyor

-
hard diskeki oyun klasörüne kopyalayacan crak dosyasını
-
sana exe nin içine kopyala demedim,exenin içinde bulunduğu klasöre kopyala dedim.çıkan soruya da ewet cevabını verecektin bu 1
2 eğer orda bulamazsan netten arat demiştim.sana crack.ru ve astalavista yı önerebilirim.bunlara bi bak olması lasım. -
soru fln yok okadar biliyorum sadece yazılıma karşı korumalı oldugunu söylüyo klasöre kopyalıyodum zaten bende ama mümkün olsa keşke ..olmuyo işte olmadı ..bende değil sorun.
-
puhaha puhahaa
-
senin c sürücün yazmaya karşı korumalı olamaz kopyala yerine kes felan mı yapıyon, bak yazında cd yazmaya korumalı demişsin sen cd üstünde bir şeyler yapmaya çalışıyorsun CD-ROM daki crack dosyasını KOPYALA yap sonra C: sürücüsüne gir orada program files ın altın oyunun ismini taşıyan klasörü bul CD-ROM dan KOPYALADIĞIN crak dosyasını buraya yapıştır.
oyunu oynıyabilmen için playdisk felan gerekebilir.
kolay gelsin
Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 7