Yardım 2..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi

bi dakka yaa vice city yi çalıştıramadığımı söyledim bana crack dosyasını exe nin içine kopyalamamı söylediler ama cd yazılıma veya ne denirse işte korumalı nolcak şimdi??
    yardım edin beyler..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=6069 - Banlanmaniz icin gecerli bir sebeptir herhalde ! Ibret-i alem icin..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    şş hala oradaysan sana yolaya bilirim crack bu sana bir sorun çıkarmaz herkez böyle kullanıyor

sex bir sanattır tecavüz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RNA
    RNA's avatar
    Erkek
    hard diskeki oyun klasörüne kopyalayacan crak dosyasını
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    sana exe nin içine kopyala demedim,exenin içinde bulunduğu klasöre kopyala dedim.çıkan soruya da ewet cevabını verecektin bu 1
    2 eğer orda bulamazsan netten arat demiştim.sana crack.ru ve astalavista yı önerebilirim.bunlara bi bak olması lasım.

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi
    soru fln yok okadar biliyorum sadece yazılıma karşı korumalı oldugunu söylüyo klasöre kopyalıyodum zaten bende ama mümkün olsa keşke ..olmuyo işte olmadı ..bende değil sorun.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=6069 - Banlanmaniz icin gecerli bir sebeptir herhalde ! Ibret-i alem icin..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RNA
    RNA's avatar
    Erkek
    puhaha puhahaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RNA
    RNA's avatar
    Erkek
    senin c sürücün yazmaya karşı korumalı olamaz kopyala yerine kes felan mı yapıyon, bak yazında cd yazmaya korumalı demişsin sen cd üstünde bir şeyler yapmaya çalışıyorsun CD-ROM daki crack dosyasını KOPYALA yap sonra C: sürücüsüne gir orada program files ın altın oyunun ismini taşıyan klasörü bul CD-ROM dan KOPYALADIĞIN crak dosyasını buraya yapıştır.
    oyunu oynıyabilmen için playdisk felan gerekebilir.
    kolay gelsin
Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 7