Yardım
-
arkdslar kızlarla aram iiii ama tanıdım kızlarla
sıze sorum war kendım ıcın
sımdı dıyelım bır alıs-werıs yerınde gezıyom
kız bana bakıyo ben kıza 4 5 sanıye aralıklarla bakıyoz (bır yerde otururken) yanı kızda benı kesıyo bende ama kızla tanısamıyom ne yaparak tanısabılırım ..... walla soyleyın -
Merhaba Demeyi dene
-
e arkdslar pls cwp layın ya
-
lan olum biraz cesaretli ol ya gittin kızla tanışmak istediğini söyledin. Olumsuz bi cevap alırsan ki bakışıyosanız almazsın tanışırsınız işte
-
www.kıztavlama.cjb.net"e gir hoca herşey var orda senin gibiler için
-
sıte acılmıyo
-
ben bi erkekle bakışsaydım(ki bu imkansız çünkü evliyim)1.si kafede tanışmazdım çok göze batar çünkü.cafeden çıkınca yolda yürürken belki tanışabilirim ilgimi çekmişse tabi.çok ısrar eder yada çok yılışıksa tanışmam.bide kıza bakışıyoruz falan demeyesin çünkü kızlar bakar ama bunu kabul etmezler.sonra verdinmi telefon numaranı olay biter.senden hoşlanmışsa zaten mutlaka arar.
-
arkdslar sag olun
-
ben hiç bir zaman tanıdıgım yada gördügüm kızlarla konusupta tatmin olmam...bu bi zevk meselesi ve bir sanattır .ciddi soluyorum ..tanımadıgın kızlarla tanısmak bi sanattır sonra metotlar geliştirip başka sekil ve yerlerde tanısabilirsin.işe öncelikle kendine güvenmekle başlarsın..he unutmaki cirkin olsan bile kızlar cirkin ama ona rahmen kendine güvenen erkeklere hasta olurlar...cunku cirkin erkeklerin kendilerine güveni olmadıgını sanarlar ve sen bunu becerirsen kafayı yerler...neyse bi kere konus bi kere dene eger red dedilmezsen ilkinde günde 10 tane kız numarası alırsın eger sende o yetenek pekişirse..cunku bana ole oldu bi kere konustum oturuken saat sordum sonra ateş istedim ama bu arada az kesişiyoruz...sonra işte "burası güzel bi yer" falan hesabı tanısıyosun...sadece kendine güven o an ve kızlar bi hiçtir bunu düsün eline alınca istedigini yapabilirsin...yeterki eline gecsin ...sevgiler bu arada adım güven...
-
sagol arkds bende eray
Toplam Hit: 1834 Toplam Mesaj: 10