YARDIM ASP..TOPLIST .. FORUM... PROG:S..
-
Arkada$lar bana Forum,İlan Sayfası,Toplist Aspleri lazım..Bana Sağlam bi adres verin önerdiğiniz forumu inndiriyim.
Sitelerdekilerin hepsi BOZUKK..Yayınlıyorum.Hep Asp hatası veriyor açılmıyor aspler.Lütfen bana yardımcı olun.Yada
bu hataları nasıl düzeLtecegimi anlatin cok yararli olacak.---Birde mesela Sitede 10kisi online veya counter(sayac)
bunlari sitenin istedigim yerine nsl koyacam?---Son olarakta internete girmeden aspleri kontrol etme progu vardı Windows
ta.BEN Önceden kullanıyordum unuttum adını falan.Artık XP kullanıyorum ne yapmam gerekiyor.?E-MAIL yoluyla bana ulasa
bilrsiniz..karakol@email.com -
www.aspindir.com
-
çok doğru bir adres...
google'dan aratsanabe yav..biraz zaman alır ama işine yarar şeyler bulursun yani -
hostunun codebank ına bakar once insan
-
maxiasp.com
aspindir.com
hotscripts.com (ingilizcen var ise)
buralardan bol cesit bulabilirsin..
Forum kesinlikle webwiz kullan > http://www.webwizguide.info/asp/sample_scripts/default.asp dan indirebilirsin.. Ayrica bu sitede sayaç, guestbook, haber ekleme vs. bir cok bedava asp script vardir.. Sana yazayim mutlaka indirmen gerekenleri..
Web wiz forums > Forum, mutlaka indir
Web wiz guestbook > Ziyaretci Defteri, 5 üzerinden 4 veririm cok kalitelidir, admin paneli vs..
Site Search Engine > Site ici arama motoru, bunu tüm site icin kullanabilecegin gibi(site ana dizine atarak) sadece her hangi bir bölüm icinde kullanabilirsin, yapman gereken aranilmasini istedigin dosyalarin script dosyalarinin altinda olmasi..
Mailing List > Maillist uygulamasi, bunu da begenirsen kullan
WebWiz Sitenews > Ana sayfanda haber bölümü kurmani saglar, bu tür birseye ihtiyacin varsa mutlakka kullan..
WebWiz Polls > Haftalik Anket sistemi, bu da cok kaliteli bir scriptdir, include ya da ic frame kullanarak ana sayfana kurabilirsin..
Internet Search Engine Z Bunu mutlaka kullan, sitende ayni google tarzi bir arama motoru kurabilirsin bununla, toplist istiyordun, bu birebirdir.. ziyaretcilerin link ekleyebiliyor, admin paneliyle de sen bir cok ayar yapabiliyorsun..
Hidden Hit Counter > Eger hitleri gizlice sadece sen takip etmek istiyorsan bunu kullanabilirsin, bir admin sayfasiyla sana gösteriyor..
Active Users > Bu sitendeki aktif kullanicilari gösterir
Database Login Page > Eger üyelikle degil de sadece belirledigin insanlarin girmesini istedigin sayfalar var ise bunu kullanabilirsin, sadece mdb veritabanini acip user ve pass leri ayarliyorsun, sonra da sifrelenmesini istedigin sayfalara da verecegi kodlari yerlestiriyorsun..
Kisacasi sadece bu adamin scriptleri sana yeter, kaliteli hizli ve sik, IsLamiC+ForCe kardesinden sana tavsiyelerdi bunlar..
Bunlari nerede deneyecegine gelince Xp kullaniyorsan, program ekle kaldira gireceksin, orada Windows bilesenlerini ekle kaldir butonu var, orada internet information services (IIS) bilesenini seç ve yüklet, yükleme bittikten sonra yerel server hazir demektir, http://localhost adresini kullanarak scriptlerine bakabilirsin, bu lokal dizinde c:\inetpub\wwwroot dizinine tekabül eder..
Takildigin ya da sormak istedigin baska bir sey varsa sor, yardimci olurum, bu konularda da hic yazmazdim (bilgim olmasina ragmen) ama yardim isteyenin sen oldugunu görünce Rabbin "inananlar birbirlerinin yardimcilaridirlar" ayeti aklima geldi de yazayim dedim.. :)
Allaha emanet ol.. -
Genc-Webmaster bunu yazdı:
-----------------------------
Arkada$lar bana Forum,İlan Sayfası,Toplist Aspleri lazım..Bana Sağlam bi adres verin önerdiğiniz forumu inndiriyim.
Sitelerdekilerin hepsi BOZUKK..Yayınlıyorum.Hep Asp hatası veriyor açılmıyor aspler.Lütfen bana yardımcı olun.Yada
bu hataları nasıl düzeLtecegimi anlatin cok yararli olacak.---Birde mesela Sitede 10kisi online veya counter(sayac)
bunlari sitenin istedigim yerine nsl koyacam?---Son olarakta internete girmeden aspleri kontrol etme progu vardı Windows
ta.BEN Önceden kullanıyordum unuttum adını falan.Artık XP kullanıyorum ne yapmam gerekiyor.?E-MAIL yoluyla bana ulasa
bilrsiniz..karakol@email.com
-----------------------------
olm hastamısın sen ya
icqya gelsene lan verim sana hepsini hemde anlatırım nasıl yapcanı
Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 6