folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder YARDIM ASP..TOPLIST .. FORUM... PROG:S..

YARDIM ASP..TOPLIST .. FORUM... PROG:S..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Genc-Webmaster
    Genc-Webmaster's avatar
    Erkek
    Arkada$lar bana Forum,İlan Sayfası,Toplist Aspleri lazım..Bana Sağlam bi adres verin önerdiğiniz forumu inndiriyim.
    Sitelerdekilerin hepsi BOZUKK..Yayınlıyorum.Hep Asp hatası veriyor açılmıyor aspler.Lütfen bana yardımcı olun.Yada
    bu hataları nasıl düzeLtecegimi anlatin cok yararli olacak.---Birde mesela Sitede 10kisi online veya counter(sayac)
    bunlari sitenin istedigim yerine nsl koyacam?---Son olarakta internete girmeden aspleri kontrol etme progu vardı Windows
    ta.BEN Önceden kullanıyordum unuttum adını falan.Artık XP kullanıyorum ne yapmam gerekiyor.?E-MAIL yoluyla bana ulasa
    bilrsiniz..karakol@email.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.aspindir.com

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpion
    scorpion's avatar
    Erkek
    çok doğru bir adres...

google'dan aratsanabe yav..biraz zaman alır ama işine yarar şeyler bulursun yani

Gerçek SCORPION geri döndü...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    hostunun codebank ına bakar once insan

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    maxiasp.com
    aspindir.com
    hotscripts.com (ingilizcen var ise)

buralardan bol cesit bulabilirsin..

Forum kesinlikle webwiz kullan > http://www.webwizguide.info/asp/sample_scripts/default.asp dan indirebilirsin.. Ayrica bu sitede sayaç, guestbook, haber ekleme vs. bir cok bedava asp script vardir.. Sana yazayim mutlaka indirmen gerekenleri..

Web wiz forums > Forum, mutlaka indir
    Web wiz guestbook > Ziyaretci Defteri, 5 üzerinden 4 veririm cok kalitelidir, admin paneli vs..
    Site Search Engine > Site ici arama motoru, bunu tüm site icin kullanabilecegin gibi(site ana dizine atarak) sadece her hangi bir bölüm icinde kullanabilirsin, yapman gereken aranilmasini istedigin dosyalarin script dosyalarinin altinda olmasi..
    Mailing List > Maillist uygulamasi, bunu da begenirsen kullan
    WebWiz Sitenews > Ana sayfanda haber bölümü kurmani saglar, bu tür birseye ihtiyacin varsa mutlakka kullan..
    WebWiz Polls > Haftalik Anket sistemi, bu da cok kaliteli bir scriptdir, include ya da ic frame kullanarak ana sayfana kurabilirsin..
    Internet Search Engine Z Bunu mutlaka kullan, sitende ayni google tarzi bir arama motoru kurabilirsin bununla, toplist istiyordun, bu birebirdir.. ziyaretcilerin link ekleyebiliyor, admin paneliyle de sen bir cok ayar yapabiliyorsun..
    Hidden Hit Counter > Eger hitleri gizlice sadece sen takip etmek istiyorsan bunu kullanabilirsin, bir admin sayfasiyla sana gösteriyor..
    Active Users > Bu sitendeki aktif kullanicilari gösterir
    Database Login Page > Eger üyelikle degil de sadece belirledigin insanlarin girmesini istedigin sayfalar var ise bunu kullanabilirsin, sadece mdb veritabanini acip user ve pass leri ayarliyorsun, sonra da sifrelenmesini istedigin sayfalara da verecegi kodlari yerlestiriyorsun..

Kisacasi sadece bu adamin scriptleri sana yeter, kaliteli hizli ve sik, IsLamiC+ForCe kardesinden sana tavsiyelerdi bunlar..

Bunlari nerede deneyecegine gelince Xp kullaniyorsan, program ekle kaldira gireceksin, orada Windows bilesenlerini ekle kaldir butonu var, orada internet information services (IIS) bilesenini seç ve yüklet, yükleme bittikten sonra yerel server hazir demektir, http://localhost adresini kullanarak scriptlerine bakabilirsin, bu lokal dizinde c:\inetpub\wwwroot dizinine tekabül eder..
    Takildigin ya da sormak istedigin baska bir sey varsa sor, yardimci olurum, bu konularda da hic yazmazdim (bilgim olmasina ragmen) ama yardim isteyenin sen oldugunu görünce Rabbin "inananlar birbirlerinin yardimcilaridirlar" ayeti aklima geldi de yazayim dedim.. :)

Allaha emanet ol..

"Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Erkek
    Genc-Webmaster bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkada$lar bana Forum,İlan Sayfası,Toplist Aspleri lazım..Bana Sağlam bi adres verin önerdiğiniz forumu inndiriyim.
    Sitelerdekilerin hepsi BOZUKK..Yayınlıyorum.Hep Asp hatası veriyor açılmıyor aspler.Lütfen bana yardımcı olun.Yada
    bu hataları nasıl düzeLtecegimi anlatin cok yararli olacak.---Birde mesela Sitede 10kisi online veya counter(sayac)
    bunlari sitenin istedigim yerine nsl koyacam?---Son olarakta internete girmeden aspleri kontrol etme progu vardı Windows
    ta.BEN Önceden kullanıyordum unuttum adını falan.Artık XP kullanıyorum ne yapmam gerekiyor.?E-MAIL yoluyla bana ulasa
    bilrsiniz..karakol@email.com
    -----------------------------

olm hastamısın sen ya
    icqya gelsene lan verim sana hepsini hemde anlatırım nasıl yapcanı

222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 6