folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Yardım Bilgisayarımda Galiba Trojan Var YARDIMLARINIZA MUHTACIM

Yardım Bilgisayarımda Galiba Trojan Var YARDIMLARINIZA MUHTACIM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    çünkü ADSL kullanıyorum ve internete giriyorum sorun yok ancak çıkıp tekrar girdiğimde kullanıcı ismi şifre yeri yok sadece çevrilcek numara var num. çevir dediğimde  tekrar çevir ikonu çıkıyor bende kaldırıp tekrar kurdum yine internete giriyorum çıkınca aynı sorunn tekrar ediyor. birde Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi seçili resimler açılmıyor sadece pointte açılıyor seçili olduğunda yanda önizlemesi göstermiyor hatta film karesi diyince dosyalar böyle llllll yanyana diziliyor ama açılmıyor nasıl hallederim yardım adin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek

kardeş sana  galiba format atmak düşüyo.... en temiz yöntem ama fdisk yaparsan daha fazyldalı olur...

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

format atmak istemiyorum önerceğiniz proğram yok mu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Centinex
    Centinex
    Centinex's avatar
    Erkek
    aga formatta olmuyosa Ad-Aware SE Personal adın da bi program var ingilizce ama idare et inndir.com da bulabilirsin bende 5 tane virüz buldu haberin olsun diğer programlar bulamadı bu trojen temizleyicisi bi dene bence...

Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    Ad-Aware SE Personal çok güzel kullan ama bencede fazla sorun yasamıyosan onu kullan yok yasıyorum diyosan sikilmiş götün davası olmaz diyceksin basacaksın fdiski...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    fdisk nasıl atılıyo bi kere bişey bulaştı formatla gitmedi sonra bişiyler oldu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neonazi
    neonazi's avatar
    Erkek

ARKADAŞIM BEN ONU DOSTSN SİLİYOM DUR Bİ BAKALIM NELER YAPIYODUK İŞTE BUNLARI AL TAM SENLİK

AL OKU LAN

l PC'yi MS-DOS Kipinde Başlatma: Bunun için görev çubuğunuzdan Başlat*Bilgisayarı Kapat komutuna tıklayın; ve karşınıza çıkacak menüde "MS-DOS Kipinde Başlat" seçeneğini işaretleyerek Tamam tuşuna basın.

l MS-DOS Komut İstemi Penceresi Açma: Yine görev çubuğunuzdan Başlat*Çalıştır komutuna tıklayın; ve açılan pencereye COMMAND yazın.

l DOS Ortamında Dosya Silme: Komut satırındayken,

DEL "SilinecekDosyanınAdı"

komutunu kullanmalısınız. Örnek olarak, Acid Shivers trojan dosyasını silerken

DEL "C:Windowsmsgsvr16.exe"

komutunu kullanıyoruz. Tırnak işaretlerini koymayı unutmayın; bu şekilde DOS'un desteklemediği uzun dosya isimleriyle karşı karşıya kaldığınızda başınız derde girmez.

l Windows Ortamında Dosya Silme: Bunu yapmak, DOS ortamında komut yazmaktan daha kolaydır. Windows Gezgini'nde silmek istediğimiz dosyayı işaretleyerek sağ fare tuşuna tıklayın ve SİL komutunu seçin. PC'miz bize gerçekten silmek isteyip istemediğimizi sorduğunda ise olumlu cevap verin.

l Registry Değeri Silme: Öncelikle Başlat*Çalıştır komutunu çalıştırarak REGEDIT yazın. Karşınıza çıkacak pencerenin sol tarafında silinecek değerin adresini bulun ve sağ tarafta söz konusu değeri işaretleyip klavyedeki DELETE tuşuna basın. Mesela BackDoor trojanı için HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun adresini açıp, sağ tarafta belirecek olan "icqnuke.exe" değerinden kurtulmanız gerekiyor.

ACIMAK EN BÜYÜK GÜNAHTIR....... (sana acımak gunah hakkaten konunun yerını degıstır dedım degıstırecegın yerde yorum yaptın, bide kalkmışsın millete çeşitli hayvanların isimleriyle hitap etmişsin keyfime göre banladım demiyorum forumda kirlilik yarattığın için banladım diyorum)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    adam çoktan format atmış keyfine bakıyodur bile:D:D:D:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2186 Toplam Mesaj: 8