folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yardım Edebilecek Varmı

Yardım Edebilecek Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar bi arkadaşın ödevi varmış yardım et dedi aradım bulamadım son çare bi tahribata soriim dedim ödev şu

fazıl hüsnü dağlarca'nın-bura hiroşimadır

kaıkçı kul mustafa'nın- genç osman türküsü

bunlardan birinin (bu şiiri neden yazmış, şairle yazar arasındaki ilişki nedir ,ne zaman yazılmış) bunları bulamadım yardım erderseniz sevinirim tşk....

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bu aralar "son bi çare tahribata soruyum" deyimi de revaçta hani!!!

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=gen%C3%A7+osman+t%C3%BCrk%C3%BCs%C3%BC&meta=

bi de son bi çare google a sor haci bakalım.ne çıkacak :)

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://tr.wikipedia.org

bu siteye bak bir de bakalım bulabilecekmisin internet ansiklopedisidir ödev konusunda da aradığın birçok şeyi burada bulabileceğin geniş bir bilgi platformudur

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bende baktım oraya yok diyo bunlar diil kafayı yicem ya

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    beles odev sitelerini google amcaya sor ve o ödev sitelerinde sansini dene.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Adamın yaşamını oku, yaşadığı zamanı ve siyasi yapısını sindir. Tüm sorularının cevapları orada (Tavşanı takip et) :D

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

2side 10.cu sınıf edebiyat kitaplarında olan şiirler ve oralarda acıklaması olabilir bi baksın derim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gothicseythayn
    gothicseythayn's avatar
    Dişi

janlarım bakın genç osman türküsü 17. yy da yeniçeri askeri ozan kayıkçı kul mustafa tarafından yazılmştr. osman beyin önemini anlatan bi şiirdr.11li hece ölçüsü kullnlmştr. buuuu 1....

2...şehzade mustafa'ya mersiyeee.......... 16. yy divan şairlerinden taşlıcalı yahya tarafından yazılmştr. şehzade mustafa'nn boğdurulmasından dolayı yazılmştr. 14 hece ölçüsü kullanılmştr.

3........ bura hiroşima'dr.... fazıl hüsnü dağlarca tarafından zamnnda japonya'ya atılan atom bombasında kaybedlnlri anmak adına yazılmş bi şiirdr..

hdi sz bu cümleleri uzata uzata yazın kolay gelsn bi isteqinz olrsa yazın yardımjı olmya çalşrm ewrensl koljndn blglrle..  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gothicseythayn bunu yazdı:
    -----------------------------

janlarım bakın genç osman türküsü 17. yy da yeniçeri askeri ozan kayıkçı kul mustafa tarafından yazılmştr. osman beyin önemini anlatan bi şiirdr.11li hece ölçüsü kullnlmştr. buuuu 1....

2...şehzade mustafa'ya mersiyeee.......... 16. yy divan şairlerinden taşlıcalı yahya tarafından yazılmştr. şehzade mustafa'nn boğdurulmasından dolayı yazılmştr. 14 hece ölçüsü kullanılmştr.

3........ bura hiroşima'dr.... fazıl hüsnü dağlarca tarafından zamnnda japonya'ya atılan atom bombasında kaybedlnlri anmak adına yazılmş bi şiirdr..

hdi sz bu cümleleri uzata uzata yazın kolay gelsn bi isteqinz olrsa yazın yardımjı olmya çalşrm ewrensl koljndn blglrle..  

-----------------------------

şaka mısın sen ?

TÜRKÇE dersi de var mı sizin okulda ? 

Toplam Hit: 4298 Toplam Mesaj: 9