Yardım Edermisiniz?
-
hotmailde şifre değişikliği istemediğim halde devamlı mailime şifre değişikliği için link geliyor.bunun sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler..
-
birisi senin için parola sıfırlama isteğinde bulunmuş olabilr. sende galiba parola sıfırlama adresini kendi adresin olarak göstermişsindir. böyle bişi olabilir.
-
birisi senin için parola sıfırlama isteğinde bulunmuş olabilr. sende galiba parola sıfırlama adresini kendi adresin olarak göstermişsindir. böyle bişi olabilir.
-
Gelen parola sıfırlama maillerini sil anlaşılan biri senin msn ile uğraşıyor.Parolanı güvenli yap bilinmedik mailleri açma ve parola sıfırlama maili gelirse sil :)
-
anlayamadığım biri benim adıma parola sıfırlama isteğinde nasıl bulunur bu kadar kolaymı?
-
eet bu kadar kolay tabi senin posta kutuna geldiin için bi naneye yaramaz sen bi değişiklik yapmadıın sürece.
-
snatra bunu yazdı:
-----------------------------anlayamadığım biri benim adıma parola sıfırlama isteğinde nasıl bulunur bu kadar kolaymı?
-----------------------------
Hotmail.Com girer daha sonra parolamı unuttum der.İlk girişte tabi e-mail adresini yazar daha sonra 2 seçenek çıkar biri gizli soru biride mail sıfırlama iletisi sonra mail yollamaya basar tak diye mailine gelir bu kadar basit yani :)
Toplam Hit: 10922 Toplam Mesaj: 7