Yardım Edermisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

hotmailde şifre değişikliği istemediğim halde devamlı mailime şifre değişikliği için link geliyor.bunun sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler..

soldier..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    birisi senin için parola sıfırlama isteğinde bulunmuş olabilr. sende galiba parola sıfırlama adresini kendi adresin olarak göstermişsindir. böyle bişi olabilir.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    birisi senin için parola sıfırlama isteğinde bulunmuş olabilr. sende galiba parola sıfırlama adresini kendi adresin olarak göstermişsindir. böyle bişi olabilir.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Gelen parola sıfırlama maillerini sil anlaşılan biri senin msn ile uğraşıyor.Parolanı güvenli yap bilinmedik mailleri açma ve parola sıfırlama maili gelirse sil  :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

anlayamadığım biri benim adıma parola sıfırlama isteğinde nasıl bulunur bu kadar kolaymı?

soldier..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    eet bu kadar  kolay  tabi  senin  posta  kutuna  geldiin için  bi naneye  yaramaz  sen  bi değişiklik yapmadıın sürece.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    snatra bunu yazdı:
    -----------------------------

anlayamadığım biri benim adıma parola sıfırlama isteğinde nasıl bulunur bu kadar kolaymı?

-----------------------------

Hotmail.Com girer daha sonra parolamı unuttum der.İlk girişte tabi e-mail adresini yazar daha sonra 2 seçenek çıkar biri gizli soru biride mail sıfırlama iletisi sonra mail yollamaya basar tak diye mailine gelir bu kadar basit yani :)

Toplam Hit: 10922 Toplam Mesaj: 7