Yardım Edin !!!
-
olay şu : yeni okul yeni aşk.yeni sınıf dolayısıyla tabi .bi kız war abi benim için şaane
Kızda da bana karşı bişeyler war. Diğer kızlar lan haşır neşir olduumda Mesela başka bi kızla kapıdan konuşuyoruz: gelip kapıyı kapıyo.(kıskançlık) Derste ben ona bakıyom o bana bakıyo:Amma geçen sabah sıradayız.başkabi çocuktan bahsediyogörünüşünü anlatıyo... uyuz oldum bana bi çare bulun needeyim
neyleyim?????????????
Anlatım baya bi kötü oldu amaanlayın işte
-
abü bi yardım edin işte

-
walla kızın beynini hackleyecek düzeye gelmedik...
ne yapalım yani ?

-
puhahah ii cvp
abi bnce kız kıskandırmak için yapıo -
Hemen yardıma geliyoruz üç beş arkadaş daha bari onlarada yetecek kız varmı? Senin yardımına ben geliorum... Geyiğe bak ya! Yardım edin sevgilimle aram kötü... alo necla abla hattımı bura? komik şeyler..
-
Bu normal tabiki sende oluşan durumu hissedebildim doğrusu.Yukarıdan aşağıya erime durumu.Boşver onları sen sen şuna cvp ver: Sen kıza baktığında elektirik alabiliyor musun? Alıyorsan extra bahsedilen her bir erkekten 1 adım daha öndesin demektir.Bence kızın güvenini kazanmaya bak.Konuşurken gözlerine bakma fazla.(Yalan söylersen anlar:) Bİraz gizemli ol derim dostum...
-
alıyom yaa.

-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Bu normal tabiki sende oluşan durumu hissedebildim doğrusu.Yukarıdan aşağıya erime durumu.Boşver onları sen sen şuna cvp ver: Sen kıza baktığında elektirik alabiliyor musun? Alıyorsan extra bahsedilen her bir erkekten 1 adım daha öndesin demektir.Bence kızın güvenini kazanmaya bak.Konuşurken gözlerine bakma fazla.(Yalan söylersen anlar:) Bİraz gizemli ol derim dostum...
-----------------------------
sana katılıyorum.Gizemli ol biraz.ben öyle yaptım :))
Toplam Hit: 1869 Toplam Mesaj: 8