Yardim Edin
-
laptopun bios şifresini bilmiyoruz öğrenmemizde zor bilgisayarda xp acıkken üzerine tekrar kurmaya caliştim ama bi müddet sonra tekrar basa dönüyor biosa girip formatta atamıyoruz şu anda bilg hiç acılmıyor ne yapılabilr
-
Arkadaş benden sana tavsiye servisine götür. bazı laptoplarda pilini çıkarınca oluyor. ama yeni modellerde olmuyor. Sadece tarig ve bios ayarları sıfırlanıyor. Güvenlik nedeniyle bios pass ı "security chip" ine flash edilmiş durumda. Servis haricinde dışarıdan bir programla crack edildiğinde sistemin birdaha hiç çalışmamasını sağlayacak şekilde yapılıyorlar.
Tavsiyem servisine gitmen...
-
Başlığı yanlış yere açarsan kimse dikkat etmez. Aşk Bölümü'nde yardım edin diye başlık açmak, derdin olduğunu düşündürür. Yeni Başlayanlar Bölümü'nde yardım edin diye başlık açarsan insanlar meramını anlar...
Biraz dikkatli olarak başlayabilirsin işe...
-
kusura bakma criminal bende nereye yazdiğimin farkında diilim aşk adamı bu hale getiriyor işte
-
müthiş bir mazeretti, tebrik ederim :)))
-
garantisi yoksa kendin ac dicem ama acamazsın da onun bios u resetlenecek ve istersen bios u yeniden yazdır cunku o zaman F11 secenegi ile bios a girmeden boot ekranını acabiliyorsun birde 98 baslangıc disketi ile de format cekebilirsin cunku fdd otomatik olarak bios boot a ayarlıyor :)
-
daha önceden ayarlanmadıysa default ayarlar fdd dedir. fdd ile aç cd rom desteği ile başlat cdc roma xp cd si tak cd i386 yaz winnt mi ne yazdınmı kurmaya başlıo tabi yalnış hatırlamıosam dir /p yaz exe leri tek tek dene onlardan biri ile kuruluodu