Yardım Edin Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    programımın açılışına google reklamını koyucam reklama tıklandımı program açılcak bi beceremedim yardım edein lüfen

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    google in reklamı nasıl anlayamadım, bir resim mi yoksa flash ile yapılmış bir reklam mı veya başka birşey mi.Her neyse, hepsi aynı şekilde olur, resim olarak ele alalım. Resmin click olayına kodu yazarsan olur.click olayına yazacağın kod, ikinci formu göster diğerini de gizle olacak..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    Ya öle deil google adsense war ya ben onu webbrowser componentiyle açtırıyorum webbrowser componentinde linke tıklandımı 2 form açılmasını istiyorum tıklandımı form1.hide form2.show yaptım ama hata weriyor

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o zaman şöyle yap hoca,mesela o reklama tıkladığında www.google.com açılıyor,şöyle birşey yap

if webbrowser.url = "www.google.com" then

me.hide
    form2.show
    end if

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    hojam saol ama reklama tıklayınca google açılmıyor googleya reklam weren siteler açılıyo oda her seferinde değişiyor ya geçennlerde biri yapmıştı phpbb bumm die gittigidiyorun reklamını koymuştu reklama tıklayınca program açılıyodu onun gibi olcak işte

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    o dediğin adamın msn si bll@kuytul.com ama o visual basicde yapmıştı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    öncelikle form1.hide form2.show bu kodları program açılışında yazarsan hata vermesi doğal. özelliklede form1.create e yazarsan. Bunun yerine menulerden tam hatırlamıyorum şimdi project option gibi bişey var. işte oradan formların oluşturulma sırasını değiştirmen gerekiyo. form2 en üstte olcak.
    tıklama olayına gelince şöyle bişey geldi aklıma. form2 ye bir webbrowser koy ve google reklamının bulunduğu sayfaya yönlendir. program çalışırken reklama tıklandığında yönlendirdiğin sayfa değişecek. ondan sonrada form1 açılmasını isticeksin. yani

if webbrowser1.url="adsense url" then
    else
    form1.show;

bunuda webbrowserdan uygun bir evente yada timer1 koyup ona eklersen sorunun çözülür.
    ama google adsense reklamını boş bir sayfaya koyamazsın sanırım. bu yüzden reklamı sayfanın en üstüne koy ve webbrowserin yüksekliğini ona göre ayarla. eğer başka bir linke tıklarsa gene form1 gözükür unutma.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
Toplam Hit: 1897 Toplam Mesaj: 7