Yardım Edin Mürid/Mürideler-Satılık Hasta Karyolası
-
Selamün Aleyküm Müridler/Mürideler
Annanem ve Büyükbabam Vefat ettiğinden dolayı boşa çıkan Hasta Karyolası,nı satmak istiyorum.
Ancak böyle ürünler nasıl ve nerede satıldığına dair bir bilgim olmadığından dolayı sizlerden yardım istiyorum.
Çapa-Fındıkzade veya İstanbul-Avrupa Yakası gibi taraflarda tanıdığı olan Mürid/Mürideler var ise veya sağında solunda tanıdığına lazım olan var ise uygun fiyata Hasta Karyolası,nı satacağım.
Ayrıca sadece Hasta Karyolası değil
1-Adet 3 Motorlu Hasta Karyolası
1-Adet Çift Taraflı 3 Parçalı Ortapedik Hasta Yatağı
3-Adet Eskar Mesitaş CWAP Ekonomik Tip Baklava Desenli Havalı Hasta Yatağı
2-Adet Eskar Mesitaş CWAP Ekonomik Tip Baklava Desenli Havalı Hasta Yatağı Motoru
-
sahibinden tarzi yerlerde falan yokmu hocam o tarz sitgelere bi baksaydin belki vardir fiat hakkinda bilginde olur ayrica bu tarz yataklarin cok zor satilacagini dusunmuyorum bole seylere cok ihtiyaci olanlar var google detayli arastirsan cok rahat bulursun forum vs
-
başın sağolsun hocam
-
TheKorsans bunu yazdı
başın sağolsun hocam
Allah Razı Olsun,Dostlar Sağ Olsun.
-
Absolut bunu yazdı
sahibinden tarzi yerlerde falan yokmu hocam o tarz sitgelere bi baksaydin belki vardir fiat hakkinda bilginde olur ayrica bu tarz yataklarin cok zor satilacagini dusunmuyorum bole seylere cok ihtiyaci olanlar var google detayli arastirsan cok rahat bulursun forum vs
Bakınıyorum ama dediğim gibi Çapa-Fatih-Fındızade gibi yerlerde tanıdığı veya çevresinde tanıdığı olan Mürid/Mürideler,de yardımcı olursa iyi olur.
-
Öğle Vakti bi güncelleme olsun.