Yardım Flash Animasyon Ampul Şeması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

arkadaşlar konu başlığındaki gibi aşağıdaki resmin flash animasyonu lazım  kilitleri tıkladıgımızda hangi kilidi tıkladıysak o ampul yanacak ana kilidi tıkladıgımızda açık olan anahtarların ampülünü yakacak kapalıysa yanmayacak şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

resim

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    eger yapacak biri cikmassa aksam hallederim ama soz veremem cunku bu aralar isler cok yogun en kotu ihtimalle yarin aksam

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

halla yardım bekliyorum arkadaşlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam Proteus denen bir program var. Orada bu dediğini çok basit bir şekilde yapabilirsin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

arkadaşlar yardım edecek biri yokmu yah pm atın lütfen çok önemli

Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 5