folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Yardım Gerekli: Digiturk HM-9503 HD Cihaza Kanal Eklemek

Yardım Gerekli: Digiturk HM-9503 HD Cihaza Kanal Eklemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, Digiturk HM-9503 HD cihaza Bereket TV'yi eklemek istiyorum ama nereden eklendiğini bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

kumandadan menu tuşuna basıyorsun açılan sayfadan kanal ekle yeni kanal ekle sekmesi tıkla bulduklarını ekler

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    gestapo26 bunu yazdı

kumandadan menu tuşuna basıyorsun açılan sayfadan kanal ekle yeni kanal ekle sekmesi tıkla bulduklarını ekler

Menü açıldığında kanal ekle gelmiyor, arama var oradan arattım ama eklemedi. Elle frekans girerek ekleyemiyor muyuz?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

Manuel ekleme normalde o cihazlarda kapalı musteri hizmetlerini araman lazım

fakat eutelsat w3 de o tarzda cogu kanal yok bılgın olsun sen ıns turksattasındır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Twitter'den önce "Merhaba, Digiturk' te yenilikler devam ediyor olacaktır, yeni kanallar platforma dahil edildiğinde ise duyurusu yapılacaktır. Teşekkürler." sonra da "Merhaba,Platforma yayın akışında olmayan kanalların eklenmesi yapılamamaktadır.Teşekkürler." yazmışlar. Ekleme yapılmıyormuş, elimde Goldmaster Mini uydu alıcısı var, Digiturk uydusuna ek falan yapsam olur mu acaba?

kut tarafından 05/Eki/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2567 Toplam Mesaj: 5