Yardım Lazım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lord-Cret
    Lord-Cret's avatar
    Erkek

Arkadaşlar. PcWorld dergisinden bi cd aldm bişeler yükledim sonra pc spyware uyarısı yaptı.Ben birsürü spyware antivirüs falan yükledm tarattım ama nafile. dll de winlogona gizlenmiş hıyar turşuları . regeditten bişeler bişeler yaptım. ama şimdi pc gene bi hata veriyo başlar başlamaz 

'C:\WINDOWS\ServicePackFiles\services.exe' windows tarafndan bulunamıyor.İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.Bir dosya aramak için Başlat düğmesini tıklayıp Ara'yı tıklatın.

Tamam'a basıyorum şu yazı çıkıyor:

Kayıtta belirtilen 'C:\WINDOWS\ServicePackFiles\services.exe' yüklenemedi veya çalıştırılamadı.Dosyanın bilgisayarınızda bulunduğundan emin olun vea kayıt defterindeki başvuruyu kaldırın.

Bunada tamam deyince pc resettleniyor burda dedği kayıt defteri nedir ne yapabilirim? bi çözm sölerseniz sevinicem hemde çok..

Selam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    kardes o sorun bendede cıkıyor avast ile tarattım ardından o sorun cıktı..nedir acaba çözümü?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    CD'yi iyi analiz edin,suphelendiginiz birsey varsa iyi arastirin sonrada dava acin...turkiyeden alinacak 1tane pc dergisi .NET magazine...onun disindakiler bi boka yaramaz ayni konuyu evirip cevirip getiriyorlar...cok kalitesizler.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 3