Yardım Lazım..
-
Arkadaşlar. PcWorld dergisinden bi cd aldm bişeler yükledim sonra pc spyware uyarısı yaptı.Ben birsürü spyware antivirüs falan yükledm tarattım ama nafile. dll de winlogona gizlenmiş hıyar turşuları . regeditten bişeler bişeler yaptım. ama şimdi pc gene bi hata veriyo başlar başlamaz
'C:\WINDOWS\ServicePackFiles\services.exe' windows tarafndan bulunamıyor.İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.Bir dosya aramak için Başlat düğmesini tıklayıp Ara'yı tıklatın.
Tamam'a basıyorum şu yazı çıkıyor:
Kayıtta belirtilen 'C:\WINDOWS\ServicePackFiles\services.exe' yüklenemedi veya çalıştırılamadı.Dosyanın bilgisayarınızda bulunduğundan emin olun vea kayıt defterindeki başvuruyu kaldırın.Bunada tamam deyince pc resettleniyor burda dedği kayıt defteri nedir ne yapabilirim? bi çözm sölerseniz sevinicem hemde çok..
-
kardes o sorun bendede cıkıyor avast ile tarattım ardından o sorun cıktı..nedir acaba çözümü?
-
CD'yi iyi analiz edin,suphelendiginiz birsey varsa iyi arastirin sonrada dava acin...turkiyeden alinacak 1tane pc dergisi .NET magazine...onun disindakiler bi boka yaramaz ayni konuyu evirip cevirip getiriyorlar...cok kalitesizler.