Yardım Lazım Script...
-
arkadaşlar elinizde güzel bir okul scripti varmı asp olması tercihimdir yada aspx :) şimdiden tşk ederim
-
CANN1 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar elinizde güzel bir okul scripti varmı asp olması tercihimdir yada aspx :) şimdiden tşk ederim
Eğer kendi okulun için yapacaksan milli eğitim kendi veriyor scripti. -
yok kendi okkulum için değil bu arada milli eğitiminkinden olmayacak zaten. biraz daha farklı içerik falan filan... illa okul olması gerekmiyo okula tasarlanabilecek birşeyde olabilir.
-
CANN1 bunu yazdı:
yok kendi okkulum için değil bu arada milli eğitiminkinden olmayacak zaten. biraz daha farklı içerik falan filan... illa okul olması gerekmiyo okula tasarlanabilecek birşeyde olabilir.
milli eğitiminkinden başka yoktur olsa da fark etmez. Yazabiliyorsan kendin yaz, yazamıyorsan uygun fiyata sana yazarım asp script. -
tşk ederim ilgin için ama belki ilgilenen başka arkadaşlar çıkar bekliyelim bakalım....
-
http://cc.domaindlx.com/memoalp/okul1/ işini görecekse pm at vereyim
-
lanetlicocuk çok tşk ederim güzel bir site ama biraz daha gelişmişi lazım ama cidden seninkinde de hoş özellikler var örneğin flood koruma. ama açıkçası biraz daha farklı ve hoş tasarım arıyom
-
joomla kullan? ama php
-
jobloo kullanmak istemiyorum evet güzel bir seçenek ama ben onları kullanmayı sevmiyom ve tercih etmiyorumda :( ama teklifin ve ilgin içinde çok tşk ederim...
Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 9