Yardım Lütfen
-
Beyler pc'im aniden kapandi açilmamaya başladi. Safe mode denedm o da 2 dakka sonra mavi ekran verdi(bi kac kez denedm)
2 farkli Cd den windows yukledm 2 sinde de mavi ekran yedm
en son artk mavi ekran bile almama başladim acildiktiktan sonra "boot from cd" civarlarinda tak kitlenio reset atioyor
yeni hard disk aldim o sağlam, ramleri denedm onlarda sağlam gibi
Son artk iice pc yamulurken biosa girdm goruntu kartini elledm normaln cok ustunde bi sicaklik vardi bu dikkatimi cekti.(ama netteki 0x0000007E mavi ekran errorlerinde hic goruntu kartiyla ilgili biseyler denmior sorun da varmi yok mu bilmiorum goruntu kartinda)
mavi ekranda aldigim erroru asaya yazdm netten benzer erroru alanlarla karsilastirdm bi yere varamadim
STOP: 0X0000007E (0XC0000005, 0XF748E0BF, 0XF78DA208, 0XF78D9F08)
pci.sys - Address F748E0BF base at F7487000, Datestamp 3b7d855carkadaşın aldığı hata bu. Bilen, gören, yardım olabilcek varmı ?
-
Anakartın üzerinde bulunan harici kartlar ne varsa, hepsini cıkart, eğer onboard ekran kartın varsa ekran kartınıda cıkart, yoksa sadece ekran kartı kalsın öle bi calıştır...
çakışma var sanırım pci.sys hata veriyo
-
ya rene keşke sen bekleyeydin de en son yazaydın üstüne laf gelmez sözün diye cevap yazmıyomuş bbazı müridler :)
-
non_stop bunu yazdı:
-----------------------------
ya rene keşke sen bekleyeydin de en son yazaydın üstüne laf gelmez sözün diye cevap yazmıyomuş bbazı müridler :)
-----------------------------bende başlıktan dolayı yazmıyolar :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
non_stop bunu yazdı:
-----------------------------bende başlıktan dolayı yazmıyolar :D
-----------------------------Neden lan çok medeniydim aslında