Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CritSin
    CritSin's avatar
    Erkek
    şimdi yeni geldim die belki cevap vermek istemessiniz ancak ben bi oyun oynuyorum ragnarok online die bi oyun bu oyunun free  server ında takılıyorum bunu nasıl kırabilirim db dosyalarına ihtiyacım var tabi yardımcı olmak isterseniz cevap verenler arkadaşlara çok teşekkür ederim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yeni geldiysen kardeş önce tahribat.com kurallarını oku. bu sitede sipariş üzerine hack yapılmaz!!! hem oyunun db sini istemişsin öyle bişi yapıcak olsak biz burda inan online oyunların hepsine hitap ederdik...

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Eğer böyle bişey hemen isteyince yapılsaydı o oyun databaseni hergün biri çarprdı merak etme :D ama hata sende değil bu oyunları oynayanlar off hacım şu adam hacker milleti hackliyo istediğini soyuyo filan derse böyle isteklerin olması gayet normal...Keşke yapabilseydim istediğini :)Bunu istemenin nedeni belki oyunda başkasının senin şifreni bulmuş olmasıdır ozaman şöyle bişey tavisye edicem biraz pc güvenliği hakkında araştırma yap ozaman böyle şeyleri düşünmene gerek kalmaz...

Kafamdaki çember ne ya..

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    yardım lütfen başlıkları arttı sankim :S

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Bence bu çocuğu şamaroğlan ilan edelim :)

Yok artık ya adam koca oyunun database ini istio...

Benden sana koca bi BAN :P

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 5