Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlakprofesor
    catlakprofesor's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar.bu yaz bir kızla tanıştım.ilk başlar yüzüne bile bakamıyourdum,utanıyordum çok güzeldi.daha sonra

biraz daha samimi olduuk.artık tatil bitti istanbula dönüyorum.yola çıkmadan önce bereaber dolaşıyorduk birden ağlamaya başladı(daha aramızda hiç bir şey yok)ne oldu dedim.bu kız meslek lisesinde okuyor işte öss ye falan

girecekmiş.fakat matematiği iyi değilmiş.benim de mat iyi çok şükür.kız farklı bir şehirde oturuyorben sana yardım 

ederim dedim.tamam dedi.neyse kızın yanına gittim(başka bir şehire)nerde çalışacağız dedim.bizde çalışalım dedi.ok dedim.neyse ilk başlar tamamen yaedm amaçlı gitmiştim ama zamanla kıza aşık oldum.ona aşık olduğumu 

söyleyemdim.şu an farklı şehirlerdeyiz.mesajlarımda onu sevdiğimi ona belli ettim.bir şey demedi.ama ne istersem yapıyor ne zaman arasam cevap veriyor.bazen o mesaj atıyor.daha önce hiç bir kız bana bu kadar ilgi göstermemişti

şimdi ben bu kzı arayıp her şeyi anlatmalı mıyım yoksa yazın tekrar biraraya gelmeyimi beklemeliyim?o da olmazsa başka ne yapmalıyım.yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

tek tabanca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Bence beklemeden ara kardeş.Yazı beklemek vakit kaybından başka birşey değildir.Hem tanışmısınız hatta kızın evine bile gitmişsin.Kızında sana duyguların vardır kesin.

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yarın çok geç olabilir. kız başka erkek bulabilir. eğer kaptırmak istemiyorsan kızın çevresindeki erkeğe ara sahip ol kıza. aşkın ol onun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 831 Toplam Mesaj: 3