folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Yardım Lütfen Arkadaşlar!!!

Yardım Lütfen Arkadaşlar!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    winamp olsun msndeki titeşim sesi felan olsun uyarı sesleri hepsi var ama web sitelerindeki video sesleri çıkmıyo neden olabilir arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim...

...OrdeR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bilmiyorum tahminim macomedia flash player yüklü olmayabilir tahmin sadece

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    video izlerkn bi sıkıntı yok herşey normal sadece ses çıkmıyor

...OrdeR...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilmiyorum tahminim macomedia flash player yüklü olmayabilir tahmin sadece
    katılıyorum bendede aynı sorun varı yükledim oldu.ama ganimet'in dediği gibi tahmin her pc farklı:S

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    player yüklü olmasa videoları nette açmaz sanırsam ama açıyo sorun olmuyo ses yok yalız siteyi nasıl arayabilirm

...OrdeR...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

emir_69 bunu yazdı:
    player yüklü olmasa videoları nette açmaz sanırsam ama açıyo sorun olmuyo ses yok yalız siteyi nasıl arayabilirm

flash 9 kur bi daha dene  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
    2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
    Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
    3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.

üst kısım alıntıdır.

Ayrıca şunu söyleyeyim aynı muhabbet arkadaşıma da olmuştu, k lite codec pack ile gelen bir program var adını net hatırlamıyorum. "fix codecs" tarzı bi onay kutusu var açılan programda(daha bi ton şey var da her neyse), o sayede de düzeltebilirsin bu şekilde olmazsa.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    sorun halloldu bu şekilde çok sağol kardeş yardımın için

...OrdeR...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Yalnız bu şekilde başlık açmak yasak arkadaşım forumda,yardımın ne olacağını belirtmen gerekir

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Yuh be başlığa bak :@ bende vatandaş kendini kesti pişman oldu yardım istiyo falan sandım. töbe töbe.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
Toplam Hit: 1108 Toplam Mesaj: 10