Yardim Macos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Macbookpro ya bi laptop a mac kurarken şu hatayi aliyorum deliricem lütfen acil yardim...

http://img692.imageshack.us/img692/5059/28102009331.jpg

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Hocam Gene ayni hata degişen bişey yok

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

http://img136.imageshack.us/img136/4359/grnt002h.jpg

Şöyle bi hata aliyorum kurarken ünlem işareti 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    dostum kurulum başarıyla sonuçlanmadı diyo. yani boşuna uğraşma yükleyemezsin. başka sürümlerini dene 1.5.7 iatkos yükle benim makinamda o var daha yeni kurdum cillop gibi çalışıyo xD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    dostum bende mac kurmak istiyorum nereden edinebilirm ilelgal olarak yardımcı olurmusun :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Başka bi yerden indiriyim dedim mac i da macbookpro larda orjinal cd olayi varmiş başka cd boot etmiyomuş mac ci bi arkadaş söyledi hala cözemedim bilen biri yokmu hocam ya ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum bende mac kurmak istiyorum nereden edinebilirm ilelgal olarak yardımcı olurmusun :D
    -----------------------------

dostum google dayıya ideneb yada iatkos final yaz istediğini indir. kurma işine gelince deneme yamulma yoluyla bulacaksın artık. xD

Toplam Hit: 1539 Toplam Mesaj: 7