Yardım Plzzz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazkopat_blade
    lazkopat_blade's avatar
    Erkek

ya kamerada kasede çektiğim görüntüleri bilgisayara aktarmak istiyorum ama illaki bi aletmi gerekiyor memory karta çektiklerimi çok rahat bilgisayara aktarabiliyorum fakat kasettekileri göremiyorum bile warsa bunun bi çözümü bir programı yardımcı olabilirseniz sewinirim bu arada kameramı tanıttım kameram sonynin bi modeli işte :D anlayın yardum plz

Sen Tut milyarlarca sperm arasından birinci ol sonra gel tütün eksperi ol hayatımın a.k
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kamera digitalmi analogmu? Sonynin bin adet "bir modeli var işte"

eğer usb cıkışı varsa büyük ihtimal bi programı vardır ve onunla alabilirsin sisteme, yada eğer driverı varsa o zaman uleadın vs bircürü professional edit progrmaı ile içindeki görüntüleri alıp biçip kesebilirsin..

Eğer analogsa yada usbden filan bağlantı sağlamıyorsa, o zaman tv out yada video out  soketlerini kullanarak bilgisayara bir vivo destekli ekran kartı yada bir tv kartı aracılığı ile görüntüleri makinana aktarabilir ve kaydedebilirisin..

Kameranın klavuzlarında bu olay arıntıları ile acıklanıyor. Okumanı tavsiye ederim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazkopat_blade
    lazkopat_blade's avatar
    Erkek
    kameram dijital usb çıkışıda war yanımda diil olsa modelinide yazardım ama yok üstelik kameranın CD sini tamamen araştırdım o türden bişey yok klavuzu eksik ingilazcamla okudum ama anladıgım kadarıyla böle bişiden bahsetmiyor modelinide buldum  http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC39E&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&category=CAM+MiniDV adresinde özellikleriyle beraber gösteriyor bi yardımcı olabilirseniz

Sen Tut milyarlarca sperm arasından birinci ol sonra gel tütün eksperi ol hayatımın a.k
Toplam Hit: 1470 Toplam Mesaj: 3