Yardim Site Yapimi..
-
ya beyler benim parca parca bilgim var programlar hakkinda guzel bi site yapmak icin bilmem gereken programlar nelerdir yardim edermisiniz bi denemesite yaptim flashla yorumlarinizi beklerim site bu evreninternet.sitemynet.com bide renkli 3 boyutlu cerceveler falan neyle yapiliyo..
-
Siteyi yapmıssın ama içindeki linkler calısmıyor vede arka plan rengi cok cırtlak site yapmak için bilmen gereken en kolay program prontpage 2000 en kolay onunla yapabilirsin ve galiba flash degil swish kullanıyorsun basit animasyonlar kullanıyorsun sana kolay gelsin bu design işi zaman geliyor adamı canından bezdiriyor...
Kolay gelsin Usta... -
Siteyi yapmıssın ama içindeki linkler calısmıyor vede arka plan rengi cok cırtlak site yapmak için bilmen gereken en kolay program prontpage 2000 en kolay onunla yapabilirsin ve galiba flash degil swish kullanıyorsun basit animasyonlar kullanıyorsun sana kolay gelsin bu design işi zaman geliyor adamı canından bezdiriyor...
Kolay gelsin Usta... -
Kolay gelsin Usta...
Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 4