Yardım VB...
-
Hacı müritler VB de keylogger yaptım.herşeyi hazır.Ancak şöyle olsun istiyorum.log un gönderileceği mail adresini programlama anında değilde sonradan ek dosyaya ihityaç olmadan ayarlasak.Yani keylogger editörü olsa mail adresini yazıp oluştur gibi bi butonla keyloggeri oluştursa.Bunu nasıl yaparım bilenler yardım etsin lütfen..teşekkürler
-
Konu vb bolumunde olmasi lazim, tasinirsa iyi olur.
Daha once denememistim :), konuyu gorunce yapim dedim.Belki en iyi yontem degildir, ama calisio.
Private Sub Command2_Click()
Dim data(2) As Byte
Dim x As String
x = App.EXEName & ".exe"
Open x For Binary As #1
Dim u As Integer
u = LOF(1) - 2
Get #1, u, data
Close #1
Dim char(2) As String
char(0) = Chr(data(0))
char(1) = Chr(data(1))
char(2) = Chr(data(2))
Dim output As String
output = char(0) & char(1) & char(2)
MsgBox output
End Sub' Trojan fln yazmadım, veriyi kendi exesi uzerindeki bos bytelara kaydetmis bi app sadece..
Soyle acikliyim hocam..x degiskeni dedigimiz dosyanin kendisi.Dosyanin kendisini binary modda aciyoruz ve get komutuyla okuyoruz.
lof(1)-2 derken burda son 3 byteyi okumasi icin dosya uzunlugundan 2 cikardik.Sen kac byte istiosan o kadar yazacaksin ben 3 karakter okutmayi denedim sadece.
Dersenki bazi adamlarin maili 15 bazisinin 50 karakter.O zaman maximumu al, 15. bytedan sora bossa donguden cik v.s
Veriyi data degiskenine aldik, ama aldimiz sayidan baska bisi degil.Cunku tur bytedi.Simdi her byteyi ascii karsiligina ceviriyoruz.Keylogger yazdigina gore, bunu arraya almak senin icin kolay olmali, o yuzden kasmadim.
Mail adresini text olarak dosya icine yazarsan, adam not defteriyle bile açsa görebilir ne yazdığını onun icin bi sekilde crypt algoritmasida yazarsan daha ii olur bence..
Ben sana mantigini anlattim, kendi programina uyarlarsin, kolay gelsin..
-
sağol hacım deniyorum.teşekkürler.